2821
2789
عنوان

دوستی مجازی

1185 بازدید | 79 پست

سلام من حدود 1 سال هست با یکی دوستم (پسر) ولی توی رابطه و... اینا نیستیم فقط دوستیم 

اون آمریکایی هست منم ایرانی و دخترم 

چند روز پیش ازش درخواست عکس کردم و فرستاد حالا عکسش که نگه داشتم توی برنامه لنز زدم تا عکس های مشابه به اونو بیاره از وقتی دوست شدیم تا الان حدود ۳ تا عکس برام فرستاده ولی با عکس آخری بعد از کلی پرس و جو فهمیدم تمام عکسایی که فرستاده توی اینترنت بودن 

البته فقط یک نسخه هم ازشون هست 

یعنی فقط یه سایت پینترست زده پسران کراش 

حالا من نمیدونم که واقعا خودش بوده یا نه من اونو بهترین دوست خودم میدونم چون تا الان حتی یکبار هم از صحبت هایی که باهاش کردم پشیمون نشدم و واقعاً از هر دوست واقعی برام بهتر بوده 

از وقتی فهمیدم عکسا فیک بودن خیلی ناراحتم و قلبم هم درد میکنه چون تنها کسی بود که اینقدر بهش اعتماد داشتم 

لطفاً یه راهنمایی یا یه کاری کنید واقعاً ناراحتم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یعنی تا حالا کال نزدی بهش 😐 مگ میشه آدم با یکی دوست شه زنگ نزنه یا ویس نده اونم مجازی 

آدم الان ب واقعی هاش نمیتونه اعتماد کنه 

یکم عجیب نیس ؟ پسره آمریکاییه و فلان ب نظرت دروغ نمیگه 

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :)))) 
دوستت جوادیه میشینه امریکا نیست یه پسر معمولی ایرانیه

نه مطمئن هستم توی یه بازی خارجی با هم آشنا شدیم اون یه رگه آمریکایی داره و یه رگ ایرانی مامانش ایرانیه باباش آمریکایی 

از این نظر مطمئن هستم حتی با تمام دوستاش هم دوستم

کسی ک آمریکاست انقد فرهنگش بالا هست وطرز فکرش باز هست که عکس فیک نفرسته

مطمئن نیستم که فیک هستم مشکل اینه سه تا عکس فرستاده هر سه تاش تو اینترنت پیدا میشه قبلا که شمارش نداشتم یه بار ازش پرسیدم چه شکلی هستی اطلاعات همین عکسا رو گفت

فقط به عنوان دوست روش حساب کن و نه چیز دیگه ای، احتمال این رو بده که خیلی بزرگتر از تو باشه، متاهل باشه و یا حتی زن باشه، اما به این فکر کن که تا حالا دوست خوبی بوده و به حرفات گوش کرده بقیش مهم نیست