2777
2789
عنوان

مادرشوهر

683 بازدید | 34 پست

سلام دوستان منوشوهرم چندسال همودوست داشتیم باهم بودیم وخانواده اش هی بهونه آوردن که بیخیال بشه ولی شوهرم قبول نکرد باهم ازدواج کردیم هی برای خریدلوازمی که دومادمیخره اذیت کردن برای گرفتن جشن بهونه میاوردن میگفت بابات جشن بگیره جلوم دخترم دخترم میکردولی پیش دیگرون میگفت مادرنداره معلوم نیست چه جهیزیه میخوان بدن مادرداشت برای دخترش جشن میگرفت زیرگوشم هی ازگذشته شوهرم میگفت که یاکی رفیق بودکجاباهاش رفت چیکارکرددختره ازش بارداربودشوهرم ایناروبهم نگفته بود.هی ازخوبی های برادرشوهم میگفت برای زنش چیکارمیکنه.قراربودچندماه بعدازعروسی خونه اجاره کنیم ولی شوهرمویادداده که خونه اجاره نکنه برم بااونازندگی کنم ولی قبول نکردم الان3ساله که عقدکردیم شوهرم اومددم دردادکشیدبابام عصبی شدزدزیرگوشش شوهرم الان همسرم بیشترازدوهفته هست زنگ نزده.چیکارکنم.کل خانواده بهم بی احترامی میکنن پدرش انگارمن کلفت  باشم بایدواسش خموراست بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه همه چی گل و بلبله

الان وضعت اینه وای بحال آینده

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

به حرف پرت گوش کن، برا خودت ارزش قایل شو، مثل من نکن تا شوهرت بهت بگه برا خودت ارزش نگه نداشتی😥😥

دوخت انواع سرویس آشپزخانه با بهترین کیفیت و نازلترین قیمت🌺ارسال به سراسر کشور🌷