2789

آره

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بییییییی نظیررررره من عاشقشم دوس‌دارم یبار دیگ از اول ببینم بدون سانسور ببین از گیم آف ترونز هم خیلی خفنتره

بنام خدای رنگین کمان 🌈❤️‍🩹 زمستونه تو قلبم که هیچ گرمی نداره
نه اصلا قابل مقايسه نيستن تاج و تخت يكه

سلیقه ای من اینو‌خیلی دوس داشتم دو بار اومدم گیم اف ترونزو‌ببینم خوشم نیومد چند قسمت دیدم دیگ ندیدم بریکینگ بد هم میگن خیلی خفنه و فلان ولی من خوشم نیومد

بببن من یه سریال اسپانیایی بهت معرفی میکنم برو اینو‌ببین منکه یه فصلشو یه شب تا صبح دیدم اینقدرررررر. که خفنو هیجان انگیز بود حتما ببین اینو vis a vis

اسلاگ رو میگیره  پس زن خودش چی

لاگرتا ازش جدا میشه میره 

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹
خیلی بهم میومدن  وای انگیزمو واسه ادامه از دست دادم

نباید میپرسیدی 

بعدا لاگراتا اسلاگ و میکشه 

رگنار عاشق اسلاگ نیست فقط پسر میخواست