عزیزم اگ میخاست بیاد پایین میومد چرا عمل نمیکنید خیلی ها بدش اوضاعشون خوب شده.دارو تا ۳ماه باید ج بد ...
از دکترم واقعا عصبییییییم بخدا یه کوچولو وقت بذاره رو جوابای ازمایشمون میدونه باید چیکار کنه یسری دارو مصرف کردیم dfiاومد پایین الان دوباره مصرف کردیم تعدادش خوب شده خب ببینه چیا روش تاثیر گذاشته همونارو بده دوباره از یه طرف میگن اگه به دارو جواب بده خیلی خوبه میشه امیدوار بود که خوب میشه خب اینکه جواب داده بالا پایین شده پس درستش کنه از یه طرفم میگن دارو تا یه جاهای جواب میده دوتا حرف ضدهم میزنن تکلیف ادمو روشن نمیکنن یه کوچولو دل نمیسوزونن فقط بلده بگه خانمت بیاد سیکلشو شروع کنه نمیدونه واقعا با این دی اف ای بالا چه ریسکیه واسه من خیالش راحته نشسته او مطب نمیگه منه بیچاره باید اماده باشم هر لحظه واسه سقط و عوارض و بدبختیای بعد سقط
از دکترم واقعا عصبییییییم بخدا یه کوچولو وقت بذاره رو جوابای ازمایشمون میدونه باید چیکار کنه یسری دا ...
سلام من دیروز همسرم تماس آنلاین داشت بادکتر.
بهش گفته باید بیای حضوری سنوگرافی بشی تا حدودش مشخص بشه اگ لازم بود عمل کنی.ازمایش هم مجددبدی.گفته اگ قصد طبیعی داری عمل کن وگرنه ivfکن.منم به همسرم گفتم با دی اف بالا که نمیشه گفت گفته مشکل نداره اگر خانم سالم باشه..حالا نمیدونم فک کنم حتما واسه تو جواب میده دلت روشن باشه .
سلام من دیروز همسرم تماس آنلاین داشت بادکتر. بهش گفته باید بیای حضوری سنوگرافی بشی تا حدودش مشخص بش ...
به ماهم همش میگه ای وی اف کن در قید پایین اومدن dfi نیست چمیدونم بلاخره دکتره شاید یه چیزایی میدونه که ما نمیدونیم البته به شوهرم گفته با عمل از بیضه اسپرم برمیداریم که اونجا dfi اسپرما بهتره
به پزشک اعتماد کنید.تامیتونی آب پرتقال به شوهرت بده روزی دوسه بار. ۴تایی آب بگیر.اسفناج خام بخورید.. ...
منکه دیگه به هیچی اعتقاد ندارم نه قرص و دارو خوبش کرد نه تغذیه و زالو درمانی و طب و دعاو نذر ونیاز هرکاری بگین کردیم وقتی خدا نخاد نمیخاد 😔😔یکیم مثل شوهر دوستم دکتر کلا قطع امید کرده بود هیچ کاریم نکردن الان چنان خوب شده شوهرش که هردقیقه دوستم میاد میگه دعا کنید نازا بشم سه تا بچه داره