2777
2789
عنوان

Dfi

| مشاهده متن کامل بحث + 2956 بازدید | 59 پست
پس ربطش به چیه .همه میگن dfi باعث سقط هست .

داروهاش بخوره شماهم چندماهی اقدام نکن بگو باید ازمایش بده بعد اقدام کنیم .بالاخره راضی میشه ازمایش بده همه مردا حس بدی دارند ولی ناچارند قبول کنند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای وی اف میکنن عزیزم دکتر ما با اینکه dfi50بود گفت یا ای وی اف کنید یا دارو بنویسم من با این یذره اط ...

سلام عزیزم  چه خبرا روند درمان به کجا رسید.

دکتر همسرت اطرج بود دیگ چی گفت ؟

نرفتی برای ivf

عزیزم چه خبرا ؟بیاید ازشرایطتون بگید

سلام عزیزم.این ماه رو یه روزش جلوگیری نکردیم که خدا روشکر تخمک گذاری نبود

بیینم میتونم راضیش کنم به تکرار یا نه.هرچند میگه دارو نمیخورم چون ایقدر زیاده تهوع میگیره.خودمم فردا موعدمه .دیروز و امروز یه قطره ترشح قهوه ای دیدم وهیچی دیگه نمیاد.موندم چیکارکنم

سلام عزیزم.این ماه رو یه روزش جلوگیری نکردیم که خدا روشکر تخمک گذاری نبود بیینم میتونم راضیش کنم به ...

روش نمیشه ازمایش بده ‌خب شما برو ظرفش بگیر ازارمایشگاه لباساتون پوشیده باشید یه دقه توخونه ازمایش بده سریع با ماشین برسونیدش آزمایشگاه.همسرمنم اذیت میکنه کلا نه قرص میخوره نه سرتایم ها درست حسابی رابطه داریم...

کلا حرصت میدن.من این ماه کلا تخمک گذاریم ۲باررابطه داشتم ازبس بهونه میاره...

ازمایش اینجوری بدیدکه خجالت نکشه

داروهاش یک دفه نخوره.من همسرم ال کارنیتین صبحا میخوره .کیوتین بعدناهار.یکی دیگ هم شب میخوره. 

شما بقیه اش ببین چه تایمی بهتره اضافه کن به اینا. 

صبحا قرص پنتوپرازول بخوره که معده اش درد نیاد.خدایش خیلی داروهاشون بزرگه هضمش سخته

آب زیاد بخوره.

صبحا که اصلا نمیخوره میگه حالت تهوع میگیرم😭

نه دیگ اگ با قرص وشربت معده‌ بخوره چیزی نمیشه.

بعدم هرمردی قلق خودش داره.

باهاش قهرکن یا تهدیدش کن به خانوادش میگی شرایتون.

من شوهرم جدیدا گوش نمیده بهش گفتم قاطی کنم میرم به پدرومادر ت میگم.

حالا شایدم قلش این باشه با زبون گرفتند‌.غصه نخور آخرش مجبوربیاد

نه دیگ اگ با قرص وشربت معده‌ بخوره چیزی نمیشه. بعدم هرمردی قلق خودش داره. باهاش قهرکن یا تهدیدش کن ...

میگه بگو😑میدونه نمیگم البته.

صبحی دیدم پام کبود شده گف چی‌شده

گفتم بعد سقطام بدنم نابود شده

خدا کنه راضی بشه این هفته بریم ازمایش بدیم.وعدد ش اومده باشه پایین.دعا کنین