2777
2789
عنوان

Dfi

| مشاهده متن کامل بحث + 2956 بازدید | 59 پست
سلام ساراجان  ممنون از راهنمایین جواب ازمایش dfi تغییر کرد ؟ چقد شد؟  افرین راستی دکتر خو ...

دیگ ازمایش تکرار نکردم همین که دکتر گفت چندماه دیگ صبرکنیم ...بعد اگر نشد بریم برای عمل .البته گفته خیلی تاثیرنداره چون  گریدواریکوسل کمه.

اما نمیدونم چرا dfiانقدربالاس..

ماه قبل۴۰ زیارت عاشورا داشتم ۴۰سوره الرحمن .نذر داشتم تا اخرامسال بارداربشم.بهمن ماه که گذشت .

خداصداشنیده باشه جوابم بده‌...

این چندروزکه گذشت حال بدی داشتم دیگ میتونستم خودداری کنم همسرم فهمید .می‌گفت میریم ای وی اف میکنیم تهش پول دیگ.کاش مردا مثل ما همه چیز میخوندن اطلاعات داشتند که نخوایم توضیح بدیم  اینجور اونجوره.دوستان کشانی که dfiبالا دارند دکتر ای وی اف نمی‌کنند.تا پایین بیاد.

ازامروز که حال روحی بهتر میخام دارودرمانی ها شروع کنم .🤣بیچاره همسرم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگ ازمایش تکرار نکردم همین که دکتر گفت چندماه دیگ صبرکنیم ...بعد اگر نشد بریم برای عمل .البته گفته ...

دارو هم نداده همونا که گفتم تقویت ها .فقط دکتر زنان برای منم دارو نوشته که من یه چیزدیگ مصرف کردم Q10

دارو هم نداده همونا که گفتم تقویت ها .فقط دکتر زنان برای منم دارو نوشته که من یه چیزدیگ مصرف کردم Q1 ...

من ابن سبنا رفتم ولی برای دی اف ای فقط. کوانزیم و ال گارنتین داد.   ولی الان مطب شخصی میرم به همسرم  قرص  اندروهیل  و‌کو گیوتین.    اکتی. من.   فول باکس  داده برا من هم  پودر فمی بست برای تنبلی تخمدان و فول باکس.  اکتی وومن یه قرص زعفران هم بود با قرص اوو هیل  و  اسپیرین و  دگزا متازون لتروزول امپول اچ سی جی 

الان به ما بعد ۴ ماه دارو و تقویت اجازه اقدام داده 

البته من ۳ بار سقط داشتم.  کع به نظر من از ضعیف بودن نطفه بوده چون دی اف ای بالا اگه بارداری هم رخ بده در ماه های ایند سقط میشع.   اگه تحقیق کنی  متوجه میشی پس صبر کن تا. وقتش.  الان من بعد از یک سال  اقدام دارم می کنم ببینم خدا چی می خواد 

نوشتم عزیزم‌... آن شالله به شما کمک کنه‌Dfiچنده

سلام عزیزم .  Dfi همسرم ۵۰ هست. ازمایشات اسپرمش حجمش ۱۳ میلیون بود که نرمال نبود بعد تازه رفته زیر نطر یه طب سنتی دوباره ازمایشات اسپرم تکرار کرد نرمال بود یعنی جوابها هم خیلی متفاوت و عجیب بود. ولی dfiگفت نیازی نیست بدی فعلن کلی داروی سنتی و اسپریژن به همسرم داده. 

خلاصه نمیدونم dfi اگه ازمایشگاه دیگه بده نتایجش چجوریه چرا ازمایشگاهها انقد باهم فرق دارن. برام عجیب بود.

ماه قبل۴۰ زیارت عاشورا داشتم ۴۰سوره الرحمن .نذر داشتم تا اخرامسال بارداربشم.بهمن ماه که گذشت . خداص ...

ای وی اف میکنن عزیزم دکتر ما با اینکه dfi50بود گفت یا ای وی اف کنید یا دارو بنویسم من با این یذره اطلاعاتی که داشتم میدونستم نباید ای وی اف کرد اونوقت این دکتره به ما میگفت ای وی اف گفتم دارو بنویس نوشت فعلا شده ۳۶dfi

ای خواهر این ماه ۳روز عقب انداختم روزسوم شدم.همش فک میکردم معجزه شده ولی خب نشد... حالا خیلی اززمان ...

عزیزم انشالله معجزه وقتی که فکرشم نمیکنی به سراغت بیاد 

منم همش فکرمیکنم معجزه میشه واسم ولی نمیشه منکه از این شانسا ندارم☹️😅

عزیزم انشالله معجزه وقتی که فکرشم نمیکنی به سراغت بیاد  منم همش فکرمیکنم معجزه میشه واسم ولی ن ...

عزیزم معجزه شامل همه میشه فقط کافیه خدابخواد.

توروخدا بیاید اینجا هرچی شد بنویسید بالاخره یکی به کارش بیاد وان شالله خدا به هممون بچه بده واین بشه نقطه امیدواری هرکسی این تاپیک میبینه

سلام عزیزم .  Dfi همسرم ۵۰ هست. ازمایشات اسپرمش حجمش ۱۳ میلیون بود که نرمال نبود بعد تازه رفته ...

شنیدمdfiزودپایین مباد ولی موقت تامیتونی چیزای بهش بده که آنتی اکسیدان داره