2777
2789
عنوان

Dfi

2955 بازدید | 59 پست

دوستان Dfiازمایش همسرم ۳۶درصد.بااین اتفاق دارومصرف کنه بازم بایدبریم سراغ کمک باروری ؟واریکوسل هم داره 

من اینجا میخام کامل تمام شرایط اتفاقات بنویسم شایدکمکی برای  کسی باشه...

داستان ازاونجایی شروع شد که ماازمایش اسپرم دادیم 

ومشخص شد تحرک کلاس a7درصد و...

نوبت گرفتیم همسرم مراجعه کردنددکتر شهرمون گفتند واریکوسل گرید ۲.

دارو نوشتن بعد۳ماه اقدام اگر باردارنشدم بیان برای عمل ...

یک ماه ازمصزف داروها گذشت بعدش رفتیم ازمایش که این سریع ازمایش پیشرفته تر بود.مشخص شد  Dfiبالاس.

مطب زنان مرتب خودم چک میشدم .گفتند کیست شکلاتی داری .با سنو دوم رفع شده بود.

دکتر زنان ازروزاول آب پاکی ریخت رودستم که طبیعی باردارنمیشی بعدم اون ازمایش پیشرفته رونوشت ..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کناز تمام داروها که دکتر داده بود. 

خرنوب و قرص ویتامین cوویتامین Eبرای همسرم تهیه کردم .روزای فرد دارو نداشت بجاش این قرص ها می‌خورد.

لباس زیر تاکید میکردم خونه که هست نپوشه 

بعدازمایش تحرک به حدمعمولی رسید 

اصلا فکرش نمیکردم سر یک ماه اونم به اسرار دکتر خودم که مجدد ازمایش بدیم تغییرکنه ...

برام من خوشحال کننده بود

وقتی به مطب رفتم دکتر گفت Dfiبالاس .

شانس کمه سارا ولی خوشبختانه خوش موقع اومدی ...

نمیدونم چرااصلا ازبهترشدن تحرک چیزی نگفت...

من ماه قبل اقدام کردم که قسمت نبود...

خلاصه سرتون دردنیارم.دکترگفت مشاوره اورژانسی با دکتر اورولوژی سریع برید تاببینیم‌چه کمکی میتونم کنم...

۲۵دی ماه نوبت همسرمه..

میام بقیه اش میگم..امیدوارم آخرش خوب باشه...

التماس دعا برای همه منتظرا..

من ۲۵دیماه رفتیم پیش دکتر که معاینه کردن وگفتند مشکل واریکوسل خیلی شدید نیست درحد گرید۱..

ولی باتعجب گفت واقعا چندماه اقدامی .غیرممکنه یک سال نباشه. گفتیم نه ۵ماهه .البته اینم الکی گفتیم. ما ازقبل این آزمایش اسپرم میدونستیم مشکلی هست قبل شرایط دنبالش بودیم بعد بریم برا اقدام.

خلاصه دکتر گفت فعلن داروها مصرف کنید تااوایل فروردین. 

من این ماه هرروز برای همسرم ۳تاپرتقال بزرگ آب میگیرم .

ویتامین cهرروز میخوره‌.دمنوش بلوبری گرفتم هرشب میخوره. 

گاهی هم یه دمنوش چای سیاه چای ترش گل محمدی وبه خشک .چای سیاه مقدارش بیشتر .شنیدم هرچیزی آنتی اکسیدان داره خوبه برای Dfi. 

خلاصه اسفناج مثل کاهو خرد میکنم باابلیمو میخوره.

۱۰روز مانده به اقدام هم هرروز نخود آب درست میکنم خیلی طعمش عالیه خودمم عاشقشم.حتمابخورید مقوی

من ۲۵دیماه رفتیم پیش دکتر که معاینه کردن وگفتند مشکل واریکوسل خیلی شدید نیست درحد گرید۱.. ولی باتعج ...

چقدر شبیه مایین 😶😶البته خودم هیچ مشکلی ندارم دقیقا شوهرم واریکوسل گرید ۲

۳۶ dfi.....مصرف ویتامینا و خوراکیا انگار داستان خودمو میخوندم😅

چقدر شبیه مایین 😶😶البته خودم هیچ مشکلی ندارم دقیقا شوهرم واریکوسل گرید ۲ ۳۶  dfi.....مصرف وی ...

ای خواهر این ماه ۳روز عقب انداختم روزسوم شدم.همش فک میکردم معجزه شده ولی خب نشد...

حالا خیلی اززمان اقدام نگذشته آدم عجولیم تحمل ندارم..

برات دعا میکنم نتیجه بده...عزیزم میزان رابطه رو بیشتر کن سعی کن یک روزدرمیان باشه تا dfiبیاد پایین