2777
2789
خواهرم طفلک در ب در دنبال ضامن هس تا با وام ازدواج بخره فقط همون وام  ۱۲۰ کافیه؟  فعلا ...

دو تا وام ازدواج ها هر کدوم یه دونه ضامن میخواد؟ یا دوتاش با هم یه دونه؟ منم شنبه میخوام برم دنبال وام 

چیزی قرار داماد بخره یا همش با شماست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم طفلک در ب در دنبال ضامن هس تا با وام ازدواج بخره فقط همون وام  ۱۲۰ کافیه؟  فعلا ...

با ‌وام ازدواج مگه جهیزیه میخرن؟

خدایا فکرای بزرگ دارم..آدمای درست و بزرگ جلوم بزار    هم اندازه خودم..هم فکر خودم🌸💖

عزيزم اين ذكر خيلي واسه حاجت روايي عاليه، اسكرين شاتشو بخون يه خانومي مثل شما دنبال ضامن بودن بعد اين ذكرو خوندن دو نفر بهشون زنگ ميزنن ميگن كه خواب ديديم كه ضامنت بشيم😳

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9971482/براورده-شدن-حاجات-بسيار-مهم?page=1

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

به نظرت امسال با ۳۵۰ میشه خرید؟

اره 

از من ب تونصیحت چیزای واجبو بگیر اول 

مثلا بجا ۱۲نفره چینی و ۱۸نفره اکروپال و کریستال و...ی سرویس۲۴نفره بردار با ی شش نفره ارزون دم دستی ..

بعد گاز وماشین لباسشویی و مبل سرویس قابلمه و وسایل برقی هرکدوم ک استفاده میکنی 

بعدش برو سراغ چیزایی ک میدونی ایتفادت کمتره و..

میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍

دیگه باید جنس ارزون برداره و ریخت و پاش نکنه

مثلن تو وسایل اشپزخونه اکثرن خیلی زیاد میخرن

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..