2777
2789

تاالان نزدیک ۲۵۰ خریدم فک کنم هنوز ۱۰۰ تومنی وسیله بخوام همشم خداییش شیک و جنس عالی و با وسواس فراوااااان خریدم دعاکنین به خوبی و خوشی سرموعد مقرر عروسیم برگزار یشه عقد خیلی بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم طفلک در ب در دنبال ضامن هس تا با وام ازدواج بخره فقط همون وام  ۱۲۰ کافیه؟  فعلا ...

هال
(مبل ، میز نهاری خوری ، ست عسلی و دکور تلویزیون ، جا کفشی ، ساعت ،فرش ،پرده ،لوستر)
اتاق خواب (سرویس چوب ، رو تختی ، ساعت ،سرویس ۶ نفره تشک، پتو ، بالشت ، اتو ،جاروبرقی ، چمدان ،طناب سیار ،
چهارپایه ، لوستر یا لامپ اتاق خواب ،پرده ،فرش یا موکت)
ست وسایل حمام
ست وسایل دستشویی
اشپزخونه (گاز ،یخچال ، لباسشویی ، ظرفشویی ،سرویس ظروف مهمان ،سرویس قاشق مهمان ،سرویس ظروف‌و قاشق برای روزمره ،سرویس کامل پلاستیک ، سرویس دم کنی ، چایی ساز ، ابمیوه گیری ، چرخ‌ گوشت ،سرویس چاقو ، سرویس ملاقه ، سرویس قابلمه و تابه ، جا ادویه ، لوستر یا لامپ برای اشپزخانه ، پرده ،فرش  یا فرشینه ،ست لگن و ابکش )

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
منم تو فکر ۱۸ نفره ام الان ۱۸ نفر برات کم اومده؟

ن بابا نهایت هفت هشتاش استفاده میش😂😂غیرازاینکه مهمونی سنگین بحای بدی

میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍

اره چرا نشه دوتا فرش میخوایی میشه بیست پنج تومن 

ی دست مبل میخوایی با ناهار خوری میشه بیست تا سی تومن 

سرویس خواب حدودا پونزده تومن 

وسایل برقی هم لباسشویی  و یخچال فریزر گاز ماکروفر بشه صد تومن 

صد تومن هم خورده ریزا ی سرویس قابلمه چدن بگیر یکی روحی 

ظرف هم ی دست ۲۴نفر 

بلور اجیل خوری چایی خوری میوه خوری شیرینی خوری ست ۱۲نفر بشقاب و پارچ و لیوان و استکان 

ی دست ۶نفر هم بگیر سر دستت 

سرویس لیمون پلاستیکی هم ی ست بخر 

تلوزیون و ظرفشویی و میز تلوزیون و ابمیوه گیری  رو هم شوهرت بخره 

و خدایی هست مهربان تر از حد تصور 
ممنونم عزیزدلم چشم

ان شاا...که خوشبخت بشید❤️🌹

زیادم سخت نگیراون چیزیکه می مونه جوانی وعمر پدرومادر ایرانیم خوبه من یخچالم اسنوا الان نه سال دارمش هیچیشم نشده...ساندویچ سازم ایرانیه عالیه آب میوه گیریمم ایرانیه پارس خزر بازاونم هیچیش نشده...توکل به خدابگردوبخر🙏🙏

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
ان شاا...که خوشبخت بشید❤️🌹 زیادم سخت نگیراون چیزیکه می مونه جوانی وعمر پدرومادر ایرانیم خوبه من یخ ...

منم تو فکر ایرانی ام عزیزدلم ممنونم از نظرت♥️

پس دیگه فک کنم خانما قاشق چنکال فقط میارن خخخ

همه رو نه که ، میگم از بین این ها یه سری هاش رو میدن به داماد ، واقعا حق هم دارن به نظرم ماام اشتباه کردیم نخواستیم