2789
عنوان

عاشق یکی شدم

307 بازدید | 27 پست

سلام من عاشق یکی شدم که یع ساله و خرده ای با هم حرف زدیم و میزنیم خیلی دوسش دارم خیلی زیاد 

چطوری چیکار کنم که اونم عاشق من شه و بهم پیشنهاد ازدواج بده 

ما خیلی با هم حرف میزنیم شوخی و خنده میکنیم یه جورایی فامیل دور حساب میشیم هم فامیلی هستیم 

خیلی ادم خوبیه واقعا از ته قلبم دوسش دارم 

چطوری چیکار کنم .. گاهی لا به لای شوخی میگه میخوام بگیرمت یا یه بار گفت واسه ازدواج با من گفت فعلا زوده 

ولی نمیدونم قطعی تصمیمش چیه 

ینی هم میخواد هم نمیخواد 

میگه دوست دارم بهت فکر میکنم ولی فعلا اصلا حرف ازدواج نمیزنه فقط گاهی حرف میزنیم 

من عمیقا دوسش دارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۲۹ اون ۳۷

چیش برای ازدواج زوده واقعا که میگه سه سال دیگه میشه ۴۰ سالش 

بنظرم یخورده ازش دوری کن سرسنیگین تر برخورد کن ببین عکس العملش چیه  هرچی دوری کنی بیشتر میان سمتت

خودشم میگه .. شغلش تیربانی هست ماهی فکر کنم ۶ یا ۷ تومن میگیره پدرشم وضع مالی جالبی نداره ۳ تا داداش ...

خب دیگ 

فک کنم ازهمین میترسه 

توهم اگ میخواییش لاب لای حرفاتون بگو واست مهم نیس درامد و توقع انچنانی نداری 

خب دیگ  فک کنم ازهمین میترسه  توهم اگ میخواییش لاب لای حرفاتون بگو واست مهم نیس درامد و ...

باور کنید چندین بار گفتم ولی میگه الان اینو میگی بعدا تو زندگی یه بحثی بشه میکوبی تو سرم

بنده خدا حق داره.با این حقوق اللن چیکار میتونه بکنه؟اجاره خونه،کالا،عروسی،چند ماه حقوقشو جم کنه که بتونه یه حلقه بخره.

خودش بیشتر از همه داغونه،شک نکن.37 سالشه و هنوز هیچکاری نکرده.خدا خودش یه راهی باز کنه واسه همه

🍁
ینی خودم پیام ندم بهش یا اگه پیام داد جوابشو ندم ؟؟

من فکر کردم حضوری و فامیلی همو میبینید خب اگه پیام میدین حتما اونم میخوادت و فکر میکنه دارتت من نمیدونم موضوع پیاماتون چیه ولی اگه همینطور معمولیه و هیچ حرفی از دوست داشتن نمیزنید اره کم محلی کن ببین میاد سمتت یانه 

بنده خدا حق داره.با این حقوق اللن چیکار میتونه بکنه؟اجاره خونه،کالا،عروسی،چند ماه حقوقشو جم کنه که ب ...

شوهر منم ماهی ۶ تمن حقوقشه از زندگیم راضیم خداروشکر ۱۱ ساله ازدواج کردم

💔برای حاجت دلم دعا کنید خیلی دل شکسته خیلی💔