2777
2789
عنوان

عاشق یکی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 27 پست
11 ساله پیش اینجوری نبود.این اقا بخواد پاپیش بزاره کلی هزینه داره

بخدا ۱۱ سال پیش از الان بدتر بود فقط مردم کم توقع بودن مث الان نبود من خودم با ماهی ۳۵۰ زندگی کردم ولی هیچ وقت ناشکری نکردم من اون موقع با ۳۵۰ زندگی میکردم دخترعمه شوهرم اومد خونمون ۴۰۰ تمن داد ب پارچه ی لباس 

💔برای حاجت دلم دعا کنید خیلی دل شکسته خیلی💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخدا ۱۱ سال پیش از الان بدتر بود فقط مردم کم توقع بودن مث الان نبود من خودم با ماهی ۳۵۰ زندگی کردم و ...

من 12سال پیش ازدواج کردم.طلا بود گرمی 40 تومن.شوهرم ادم پولداری نبود.ولی تونست بخره.با همون حقوق خونه ساخت.اهن بود کیلویی 400 تومن.اللن 29 هزار تومن.این اقا چند سال کار کنه بتونه 200 میلیون پول پیش بده.قبول کن کسی که بخواد الان شروع کنه با 6 تومن نمیشه.مگه اینکه جشن نگیره،طلا هم نگیره

🍁
من 12سال پیش ازدواج کردم.طلا بود گرمی 40 تومن.شوهرم ادم پولداری نبود.ولی تونست بخره.با همون حقوق خون ...

چون من تک فرزندم و شرایط بهتری داریم فکر میکنه نتونه خواسته هام رو انجام بده یا خوشبختم کنه .. ولی من هر روز دعا میکنم حاضر صبر کنم که شرایطش بهتر شه بیاد 

ولی میگه برات خواستگار اومد ازدواج کن رو پی زندگیت 😭

چون من تک فرزندم و شرایط بهتری داریم فکر میکنه نتونه خواسته هام رو انجام بده یا خوشبختم کنه .. ولی م ...

به درجه ای رسیده که ناامیده.یکی از اشناهامون اینجوریه.اون بنده خدا هم همین حدوده سنش.راننده تاکسیه.هیچ پشتوانه ای هم نداره.بنده خدا انگار افسردست.واسه همین میفهمم که دوستت چی میکشه

🍁
چیکارش کنم ؟ کاری از دستم بر میاد که یکم امید بدم بهش ؟؟

فک کنم همینکه کنارشی خوبه واسش.اگرنه بعید میدونم بشه کار دیگه ای کرد چون خواستش چیزیه که نمیتونه بهش برسه.ولی همینکه واسه مال پدرت دندون تیز نکرده مشخصه ادمه خوبیه

🍁
فک کنم همینکه کنارشی خوبه واسش.اگرنه بعید میدونم بشه کار دیگه ای کرد چون خواستش چیزیه که نمیتونه بهش ...

واقعا هم ادم خوبیه هم خانواده خوبی داره فقط شرایط مالی و پولی کمی جالب نیست میترسه اقدام کنه تو خرج و مخارج گنده بیوفته و نتونه از پسش بر بیاد .. گاهی وقتا میگه فعلا زوده واسه ازدواج 

بعد واسه این که من منتظرش نمونم میگه برو ازدواج کن یا خواستگار خوب اومد قبول کن بخاطر من نمون ولی نمیدونه من واقعا عاشقشم