2777
2789
عنوان

قلب بچه

114 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من الان طبق حساب کردن نرم افزار و خودم ۸ هفته و ۱ روزم . دیدم ک خیلیا میرن واس تشکیل قلب سونو . ولی دکتر من میگه ۱۲ هفته . الان زوده به نظرتون .دوس دارم بشنوم   

خدایا هرکی منتظر نی نی هست سر قسمت بهش بده. خداجون نی نی منو هم تا دنیا اومدن سالم نگهش دار  

خب برو نسخه هم نمیخواد 

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

الان اوکیه این هفته؟

اره من ۷ هفته و چهار روز بودم صدا قلبشو شنیدم الانم ۸ هفته و ۲ دوزمه 

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️
اره من ۷ هفته و چهار روز بودم صدا قلبشو شنیدم الانم ۸ هفته و ۲ دوزمه 

ای جانم به سلامتی .

اوکی   

خدایا هرکی منتظر نی نی هست سر قسمت بهش بده. خداجون نی نی منو هم تا دنیا اومدن سالم نگهش دار  

چرا عجله داری خوب همون ۱۲ هفته برو واسه ان تی خیلی ریلکس اگرم خیلی دوس داری خودت برو سونوی قلب به دکترتم نگو

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢
چرا عجله داری خوب همون ۱۲ هفته برو واسه ان تی خیلی ریلکس اگرم خیلی دوس داری خودت برو سونوی قلب به دک ...

این سونوها ضرری واس نی نی نداره؟

بارداری اولمه زیاد جایی میبینم که حاملگی پوچ و ... ترسیدم یکم

سونو برو . خیالت راحت تره اینجور . کو تا هفته دوازده

عزیزم ضرری نداره واس بچه ؟ چن بار تا آخر باید برم سونو؟

عزیزم ضرری نداره واس بچه ؟ چن بار تا آخر باید برم سونو؟

نه ضرری نداره . توی مطب هم انجام میدن دکترا . بستگی داره که خدایی نکرده مشکلی نداشته باشی.اما واجباش دوازده هفته.۱۸ هفته و اگه اشتباه نکنم ۲۷ یا ۳۳ بود . دقیق توی ذهنم نیست . شما که الان سونو خصوصی نمیخواد بری.توی مطب انجام میدن