یه هفته خونه خالم بودم فهمید هالوپریدول میخورم یه نوع قرص اعصابه .بشدت آرومم میکنه و حالم و خیلی بهتر میکنه .نخورم از اضطراب می میرم . با گفته کسی خوردم ک بچش روانپزشکی خونده .وقتی خالم فهمید قیامت ب پا کرد قرصامو گرفت ریخت دور ب مامانم گفت بجای این قرص یه قرص دیگه بش بده بنام اسنترا. مامان بابامم دعوا ک باید اسنترا بخوری گفتم نمیخام خلاصه خوردم الان بشدت استرس و اضطرابم بیشتر شده بم نساخته .چکارکنم
من اسنترا رو شش رو خوردم مثلا برا ارامش میخوردم اضطرابم بیشتر شده بود ب معده ام نساخت خاستم عوضش کنم اول زنگ دکترم زدم بعد با فلوکسامین عوضش کرد... وقتی هم فهمید میخام نخورم گفت اول نصف میکنی تا چند روز بعد یک چهارم بعد قطع میکنی... تازه من فقط، شش روز خورده بودم... دکتر بهم اینجور گفت شما ک حتما یک یا دوماه خوردی
سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
من یک دکتر اعصاب روان میشناسم مال یزد ب اسم دکتر قاسم دستجردی ویزیت انلاین هم داره خاسی بگو شمارش بدم حداقلش مشورت کردنه... خواهرمم دو سال زیر نظرش بوده
سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن