2777
2789
عنوان

نمی‌ذارن قرصامو بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 7350 بازدید | 42 پست
دآره ولی نمی برنم ب هزار بهونه .اهوازم

وقتی تونستی بری داروخانه و قرص تهیه کنی پس حتما می تونی به یه بهانه ای بری دکتر که نفهمن تلفنی نوبت رگیر و خودت برو یا بگو اون خاله ی دلسوزت ببرت

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اسنترا رو شش رو خوردم مثلا برا ارامش میخوردم اضطرابم بیشتر شده بود ب معده ام نساخت خاستم عوضش کنم ...

من نزدیک یکساله میخورم گلم عه پس اسنترا برا شماهم استرس زا بود ..گویا ب بعضیا نمیسازه عین من و شما

وقتی تونستی بری داروخانه و قرص تهیه کنی پس حتما می تونی به یه بهانه ای بری دکتر که نفهمن تلفنی نوبت ...

نه من تهیه نمی کردم .مامانم تا‌قبل‌دعوای خالم برام میخرید

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

این پزشک یزد هسش اونم شماره مطب باید باشه اگ بر نداشتن اون توگل اسم پزشک رو سرچ کن شماره های دیگ هم بالا میاد ویزیت انلاینش تماس تصویریه گوش میکنه و بعد دارو مینویسه... این یه پزشک میتونی تو گوگل ده پزشک برتر روانپزشک رو سرچ کنی اونایی ک مدرک فوق تخصص دارن رو انتخاب کن بعد ببین کدوما انلاین ویزیت دارن... قشنگ خب دو سه تا دکتر باسواد بررسی کن من نمیدونم چند سالته ولی لطفا بدون مشورت با پزشک دارو مصرف نکن 

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
این پزشک یزد هسش اونم شماره مطب باید باشه اگ بر نداشتن اون توگل اسم پزشک رو سرچ کن شماره های دیگ هم ...

مرسی عزیز دلم ک‌برام‌وقت گذاشتی قربون‌دل مهربونت چشم حتما ۲۵ سالمه خواهر

مراقب خودت باش... روزی ک فکر کردم ته زندگییم مرگه چ غصه چ بخورم چ غصه نخورم مشکلات پا برجا هستن نمیگم 100 درصد ولی 70 درصد استرسام از بین رفت... خدایی با وجود ضربان قلب 165 نگذاشت من بمیرم پس دیگ دلمو بهش سپردم ارومم.. حتی بچه امم فوت شد باز ارومم کرد... خودتو و دلتو ب خدا بسپار

مراقب خودت باش... روزی ک فکر کردم ته زندگییم مرگه چ غصه چ بخورم چ غصه نخورم مشکلات پا برجا هستن نمیگ ...

وای الهی برات بمیرم چی کشیدی😔خدا دامنت و با بهترین بچها سبز کنه نمیتونم درک‌کنم چقد زجر کشیدی چون جات نیستم فقط امیدوارم جوری حال دلت خوب شه ک‌جبران تمام زجرایی ک کشیدی باشه تو دختر فوق العاده مهربونی هستی امیدوارم خدا جواب دل پاکتو بده

سلام شما چکار کردی؟؟  تونسی قرصتو مجدد مصرف کنی؟؟؟