2777
2789
عنوان

نمی‌ذارن قرصامو بخورم

7350 بازدید | 42 پست

یه هفته خونه خالم بودم فهمید هالوپریدول میخورم یه نوع قرص اعصابه .بشدت آرومم میکنه و حالم و خیلی بهتر میکنه .نخورم از اضطراب می میرم . با گفته کسی خوردم ک بچش روانپزشکی خونده .وقتی خالم فهمید قیامت ب پا کرد قرصامو گرفت ریخت دور ب مامانم گفت بجای این قرص یه قرص دیگه بش بده بنام اسنترا. مامان بابامم دعوا ک باید اسنترا بخوری گفتم نمیخام خلاصه خوردم الان بشدت استرس و اضطرابم بیشتر شده بم نساخته .چکار‌کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم شهری که دکتر نداره؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

خاله ات مگه دکتره... باع... ب پدر و مادرت بگو قرص اعصابی ک رو مغز اثر میگذاره کم کم میگذارنش کنار نه یک شبه اون هم اگ مدت طولانی خورده باشی... یعنی اگ الان یه دکتر مغز اعصاب اونجا بود خالتو پارت میکرد 

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن