2789
عنوان

کمکم کنید😭🥺

59 بازدید | 9 پست

من از گوشی فروشی طرف خونمون خوشم اومده شمارشو امشب با بدختتی از گوگل پیدا کردم اصن خوابم نمیبره تلگرامم بالا نمیار فردا دوستم واسم درست کنه گفتگو نحرمانه بزنم بهش پیام بدم ت رو خدا بکید بهش چی بگم یکم راهنماییم کنید من عرور دادم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین ک بفهمه بهش علاقه دارم خودش کُلیه🖤میخام گفتگو محرمانه بزنم نفهمه منم...من حتی نمیدونم رل داده ...

که چی بشه

اگه دوست داشتی با کسی صحبت کنی من روانشناسم میتونی حساب کنی،شرایطت خوب نیست؟مشکل داری؟خسته شدی؟فقط صحبت کن..کاری نکن..همین..
ک اروم بگیرم🖤

اگه این اروم گرفتن به قیمت خیلی چیزا باشه حاضری؟؟

اگه دوست داشتی با کسی صحبت کنی من روانشناسم میتونی حساب کنی،شرایطت خوب نیست؟مشکل داری؟خسته شدی؟فقط صحبت کن..کاری نکن..همین..
اون ک نمیدونه من کیم و درسته ابنجا همه هم و میشناسن ولی نمیگم کبم....ب چ قیمتی مثلا؟

فکر کن اشتا شدید و رفتید تو رابطه احساسی