2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مگه میشه همچین چیزی دو ماهه قلبم تسکیل میشه حتی

اره عزیزم اولین پریودم ۱ برج ۴بود دیگه پریود نشدم ۶ برج۶ بی بی چکم مثبت شد درجا آزمایشا دادم مشکوک بود بعد دوروز تکرار کردم رفت ۷۱بعد چها روز شد ۷۵۰ الانم ۲۳هفتم 

مثبته دیگه آزمایش نداذین ؟

فردا میدم دعا کن خارج رحمی نباشم اخه من باذداذی قبلیم چهار روز قبل موعد نشون داد اینسری خیلی طول کشید بازم منفی میشه یا خطا میده

فردا میدم دعا کن خارج رحمی نباشم اخه من باذداذی قبلیم چهار روز قبل موعد نشون داد اینسری خیلی طول کشی ...

بی بی چک زودتر آزمایش نشون میده عزیزم بتای ۲۰رو بی بی چک مثبت میزنه منم مثل شما خیلی استرس داشتم ولی شکر خدا چیزی نبود 

بی بی چک زودتر آزمایش نشون میده عزیزم بتای ۲۰رو بی بی چک مثبت میزنه منم مثل شما خیلی استرس داشتم ولی ...

خب بعد دو‌هفته سه تا بیبی زدم فقط یکیش که میگن مارک خوبی هم نیست بعد یه ساعت هاله افتاد دوتا دیگه منفی ویور مثبت شد ویتاساین و یونی تست منفی

خب بعد دو‌هفته سه تا بیبی زدم فقط یکیش که میگن مارک خوبی هم نیست بعد یه ساعت هاله افتاد دوتا دیگه من ...

ولی بخدا من قبل اینک بی بی بزنم حتی ک دوماهم پریود نشدم قشنگ حس میکردم حاملم و حسمم میگفت پسره