2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هفت سال دیگه ازدواج میکنی دوماه بعدش کارای عروسی رو میکنین و عروسی میگیریناولش بهت خیانت میکنه توی د ...

بهش میرسم یا نه اسمش علیرضاست اسم خودم ستایشه خواهش میکنم ازتون جواب بدین حسش بهم چیه دورت بگردم خواهش میکنم ازتون جواب بدین

برای رسیدن به عشقم علیرضام دعام کنین دعا کنین دعا کنین به عشقم علیرضام برسم و باهاش ازدواج کنم و مانعی بینمون نباشه مهرم بیوفته به دلش امضامو دیدی برام یه صلوات یا یه سوره بخون شاید برای تو وقتی نگیره ولی با دعای تو من حاجتم برآورده میشه بی تفاوت رد نشو از امضام حاجتم رسیدن به عشقم علیرضاست اسم خودم ستایشه

بهش میرسم یا نه اسمش علیرضاست اسم خودم ستایشه خواهش میکنم ازتون جواب بدین حسش بهم چیه دورت بگردم خوا ...

بهش میرسی در نهایت ولی یکمی سختی و بحث هستش

اهل شیطنته ولی در نهایت بعد جریان نامزدیتون آدم میشه و متعلق به خودت میشه برای همیشه

الان قدرتو نمیدونه دوست داره ولی نمیخواد درگیرت شه میخواد بپر بپر کنه با این و اون ولی در آخرش دست از پریدن ورمیداره

میگذره دیگه، پس غصشو نخور ❤️🩹

هفت سال دیگه ازدواج میکنی دوماه بعدش کارای عروسی رو میکنین و عروسی میگیریناولش بهت خیانت میکنه توی د ...

اول نامزدی خیانت کرد بعد الان آدم شده دیگ باکسی نیس البته خیانت فقط در حد چت بود نه چیز دیگه ایی

اگ انلاینی جواب بده چرا هفت سال دیگ دوسم داره واقعا چقد دوباره خیانت میکنه

اول نامزدی خیانت کرد بعد الان آدم شده دیگ باکسی نیس البته خیانت فقط در حد چت بود نه چیز دیگه ایی

همین باعث میشه که آدم بشه

سعی کنید بهش نشون بدید جایگاهتون رو تا قدرتون رو بدونه

من راستش خیلی متوجه نشدم یعنی چی هفت سال دیگ ازدواج میکنین دو ماه بعد کارای عروسی میکنین

دوباره بعد از عروسی خیانت میکنه

من الان سه ساله عقد کردم لطفا ازت خواهش میکنم عزیزم هر چی میدونی بهم بگو دورت بگردم لطفا

اگ انلاینی جواب بده چرا هفت سال دیگ دوسم داره واقعا چقد دوباره خیانت میکنه

از نظر مسائل زندگی و سختی قراره یسری سنگ بریزه جلوی پاتون

در صورتی این تعداد سال ها کم میشه که هردو همگام و متحد باشید و سوا از هم به حل مشکلات نپردازین

من راستش خیلی متوجه نشدم یعنی چی هفت سال دیگ ازدواج میکنین دو ماه بعد کارای عروسی میکنین دوباره بعد ...

شما بخشی از مسیر رو پیش رفتین

من بخشی از گذشته شمارو در واقع دیدم

که شما به مرحله نامزدی رسیدین پس مربوط به گذشته شما هست

امیدوارم الان دیگه گیج نشید

شما بخشی از مسیر رو پیش رفتین من بخشی از گذشته شمارو در واقع دیدم که شما به مرحله نامزدی رسیدین پس م ...

مممنونم ازت بخشید اگ میشع بگو الان مثلا عروسی ایم امساله

نامزدم دوسم داره همینو میشه بگی

مممنونم ازت بخشید اگ میشع بگو الان مثلا عروسی ایم امسالهنامزدم دوسم داره همینو میشه بگی

بله چون قدر شما رو کم کم میفهمه و متوجه میشه شما همون عشق حقیقی اون هستین