2777
2789
عنوان

درآمد برادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1540 بازدید | 55 پست
هه  محل سگ نده اگه ناله کرد  میترسی بری ناخناتو ترمیم کنه که بناله ؟؟؟؟؟  به جهنمم ...

به خدا گوش کن به حرفم ضرر نمیکنییییی 

این زنیکه عادت کرده به نالیدنننن

مادرشوهر و پدرشوهرت پرووش کردنننننننننن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
تنها راهش اینه محل نزاری 

همسرمم ميگه توجه نكن به حرفاش

ولي فكر كن نشستي يهو يكي مياد با صداي بلند جلوي چند نفر ديگه ميگه عه مژه گذاشتي؟ خيلي بهت مياد منم دوست دارم برم ولي خيلي گرونه ما نميرسونيم😐 آبرو نذاشته برامون هركاري ميكنيم كل فاميل خبردار ميشن😭

بارون اومدو يادم داد،تو زورت بيشتره….🖤🥀
2804
همسرمم ميگه توجه نكن به حرفاش ولي فكر كن نشستي يهو يكي مياد با صداي بلند جلوي چند نفر ديگه ميگه عه ...

یک بار تو جمع ایم کار رو کرد همون تو جمع بهش بگو 

شکر نعمت ، نعمتت افزون کند

کفر، نعمت از کَفَت بیرون کند

بگو اینقدر ندارم ندارم نکن ازت میگیره ها.

2805

مثل جاری من فقط فرقش اینه که اونا درآمدشون اونقدر که گفتی نیست واقعا اما همونی هم دارن فقط وسیله می‌خره مهربونه به خونش بعد من خریدنی میگه واااای گرونیه گوشیم عوض کردم چند ماه پیش بعد میگفت واااای خیلی گرونه آخه به تو چه انگار از جیب شوهر اون خرید میکنم 

2801