1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین 1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
بیچاره میگفت ۵۰۰ تا صلوات نذر کردم پیدا بشه اون بیشتر ترسیده بود چون همه میدونن هیچکس نمیتونس ...
نمیشد زودتر بره دنبال بچه شما؟
1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین 1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
فکر کرد پسرم میمونه منتظرش ولی بچم دید همه رفتن دیگه نموند با مادر همکلاسیش راه افتاد
خدای حق با پسرت بوده
بچه میبینه کسی نیومدع دنبالش هول کرده راه افتاده
ب نظرم همیشه باهاش هماهنگ کن بگو مثلا دیر شد نیومدم دنبالت
فلان جا بمون تکون نخور تا بیایم