2777
2789
عنوان

بچم گم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1982 بازدید | 71 پست

ولی اسی من جات بودم پدرشوهرمو میزدم  

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
خدایش واسه پربازید شدن اینجور عنوان نزینین قلبم وایساد 🥲😑

پر بازدید چیه خواهر خودم هنوزم تپش قلب دارم از شدت استرس نمیتونم بخوابم گفتم یکم درد و دل کنم

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی اسی من جات بودم پدرشوهرمو میزدم    

بیچاره میگفت ۵۰۰ تا صلوات نذر کردم پیدا بشه 

اون بیشتر ترسیده بود چون همه میدونن هیچکس نمیتونست جواب شوهرمو بده

بیچاره میگفت ۵۰۰ تا صلوات نذر کردم پیدا بشه  اون بیشتر ترسیده بود چون همه میدونن هیچکس نمیتونس ...

نمیشد زودتر بره دنبال بچه شما؟

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
واا خب اینکه گم شدن نیست حالا دیر رسیده دیگه چ کم طاقتی

گم شده بود تو خیابونا راهو بلد نبود همکلاسیش و مادر اونم گم کرد با خودش اون بعد بهم زنگ زد گفت با سختی راه برگشتو پیدا کردم 

نمیشد زودتر بره دنبال بچه شما؟

فکر کرد پسرم میمونه منتظرش ولی بچم دید همه رفتن دیگه نموند با مادر همکلاسیش راه افتاد 

فکر کرد پسرم میمونه منتظرش ولی بچم دید همه رفتن دیگه نموند با مادر همکلاسیش راه افتاد 

خدای حق با پسرت بوده

بچه میبینه کسی نیومدع دنبالش هول کرده راه افتاده

ب نظرم همیشه باهاش هماهنگ کن بگو مثلا دیر شد نیومدم دنبالت

فلان جا بمون تکون نخور تا بیایم

واااااا.....مقصر اصلی پدرشوهرته

آره مقصره چون بچه جاریم تا ساعت ۳ هم میتونست بمونه تو مهد ولی پسرم مدرسش یک تعطیل میشه

کلا بچه جاریم رو هر روز میبره خونه بچه من اولین بار بود و صد درصد آخرین بار

خدای حق با پسرت بوده بچه میبینه کسی نیومدع دنبالش هول کرده راه افتاده ب نظرم همیشه باهاش هماهنگ کن ...

هر روز میگم حتی دیشب گفتم صبح من و باباش هر دو گفتیم ۱۰ دقیقه دیر شد فکر کرد یک ساعت شده

امروز گفت  تجربه سختی کردم دیگه از مدرسه سر خود حرکت نمیکنم