2777
2789
عنوان

بچم گم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1982 بازدید | 71 پست
از استرس زیاد جلو همه کتکش زدم

نمونه یک مادر ایرانی😅😅😅😅من ی بار بچه م دوید خیابون یعنی نزدیک بود ماشین بزنه ی جیغ زدم هنوزم یادم می افته خجالت میکشم بعد حیوونکی رو تا سر حد مرگ زدم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا براهیچکی نیاره،منو مامانم رفتیم بازار تا پیاده شدیم یکم رفتیم گفتم وای خاک بسرم مامان آیهان کو،ا ...

آره واقعا مادری سخت ترین شغل دنیاست

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 
نمونه یک مادر ایرانی😅😅😅😅من ی بار بچه م دوید خیابون یعنی نزدیک بود ماشین بزنه ی جیغ زدم هنوزم یاد ...

از علاقه زیاده بخدا 

نمونه یک مادر ایرانی😅😅😅😅من ی بار بچه م دوید خیابون یعنی نزدیک بود ماشین بزنه ی جیغ زدم هنوزم یاد ...

مادرای ایرانی همینن

مامان منم یه سری داشتم رد مبشدم از خیایون حواسم نبود نزدیک بود موتور بزنه بهم

انقدرررر مامانم کتکم زد

ادم از تصادفه نمیمیره ولی زیر دست مامانه قطعا میمیره  

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
یکم دعواش کردم ولی همش میخندید ذوق میکرد منو ترسونده

بچت معلومه خیلی بانمکو شیطونه😄

من بجات باشم با این ذوقی ک از ترسیدنت کرده  بیشتر حواسمو جمع میکنم تا باز دفعه بعد هوس ترسوندن نزنه سرش

یبار پسر همسایه از مدرسه ا مد آیفون ما رو زد باز کردم دیدم تنهاس گفتم مامانت کو گف خودم تنها اومدم و ...

نمیدونم چرا نمیفهمن وقتی خودشون راه میفتن بقیه نگرانشون میشن

مادرای ایرانی همینن مامان منم یه سری داشتم رد مبشدم از خیایون حواسم نبود نزدیک بود موتور بزنه بهم ...

دقیقا🤣🤣🤣🤣

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
از علاقه زیاده بخدا 

میدونم عزیزم

دقیقا🤣🤣🤣🤣

خداشاهده موتوره بهم میزد کمتر دردم میکرفت  

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
مادرای ایرانی همینن مامان منم یه سری داشتم رد مبشدم از خیایون حواسم نبود نزدیک بود موتور بزنه بهم ...

اگه هنوز مادر نیستی وقتی مادر بشی درک میکنی اون کتک چه معنایی داره

اگه هنوز مادر نیستی وقتی مادر بشی درک میکنی اون کتک چه معنایی داره

میدونم درک میکنم

من خونه مادرشوهرم بودم پدرشوهرم گفت میره دنبالش اما جای اینکه بره دنبال پسرم اول رفت دنبال بچه جاریم

واااااا.....مقصر اصلی پدرشوهرته

هرسال نااگاهانه از سالروز مرگ خود عبور میکنیم....