2777
2789
عنوان

بدبخت شدم توروخدا حاملگی ناخواسته

2289 بازدید | 8 پست

من یه پسر چهارده ماهه دارم که پدرمو درآورد الآنم خیلی اذیتم می‌کنه پیرمون کرد تازه امروز تست بیبی زدم مثبت شد توروخدا سرزنشم نکنید تقصیر همسرم بود من بهش تذکر دادم .الان چیکار کنم واقعا نمیتونم توروخدا راهنمایی کنید سقطش گناهه پاخوری داره یا چی ؟؟؟

عزیزم  قربون حکمت خدا برم دعا کن منم باردار شم😢

اگر اوضاع مالیتون خوبه نگهش دار 

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم  قربون حکمت خدا برم دعا کن منم باردار شم😢 اگر اوضاع مالیتون خوبه نگهش دار

دارم دیوونه میشم خدا بهت یه بچه سالم بده ولی واقعا سخته چیکار کنم خون گریه میکنم

ان شالله که قدمش خیره .مبارک باشه .

گناه داره طفلی.

منم الان 8ماهه باردارم .پسر اولم 4ساله شه .

این یکی باردارشدم خیلی نارحت شدم با اینکه با خواسته خوذم بود ولی پشبمون شده بود. هرروز راهای سفط و دنبال قرص سقط بود . ولی خوشحالم الان دارمش 

دارم دیوونه میشم خدا بهت یه بچه سالم بده ولی واقعا سخته چیکار کنم خون گریه میکنم

میدونم گلم ولی فک کن ب آینده مثلا ۵ سال دیگه دو تا دسته گل داری تو آینده بچه هات تنها نیستن تو خیلی قویی هستی میتونی 

بهت تبریک میگم مامان جان

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

زنداداش من چهل روز بعد زایمانش فهمید دوباره حامله شده اونم سزارین!ی بار گفت سقط کنم ک همه دعواش کردن

انقد گریه میکرد ولی الان بچه دومش خیلی شیرین شده و خواستنی تر

این دوتا بچه باهم بزرگ شدن مثل دوقلو بودن و همیشه لباساشون ست بود 

هرکار خدا ی حکمتی داره

الان پسرش ۱۲ سالشه پارسال دوباره حامله شد ولی سقط شد دیگ هم باردار نشده هنوز

دعا کن براش