2777
2789
عنوان

شوهر چرت من😑😑😑

8173 بازدید | 275 پست

من ۱۸سالمه شوهرم ۳۱  شیش ساله ازدواج کردم یه بچه شیش ماهه دارم درمورد ازدواجم نپرسین لطفا 

خسته شدم بخدا همیشه یه گیر میده بی احترامی میکنه بعضی وقتا دست بزن دارع تو این یکی دو هفته هزاربار دعوا کردیم بقران بابا منم ادمم زندگی راحت میخام بی احترامی کرد بهم من دوشب قهر بودیم من رفتم ک اشتی کنیم پسم زد سرم داد زد فرداش اومد منت کشی باز یه دست لباس خریدم ست تونیک شلواره بخدا خوبه نه کوتاهه نه بلند پوشیدمش رفتم خونه بابام اومد یه قشقرق ب پا کرد ک وقتی خم میشی ک.و.ن.ت پیداست منم گفتم مگ من میخام خم بشم جلو بقیه میگ نه باید بندازیش دور بخدا من حتی تو خونه هم تونیک شلوار میپوشم حتی شالم میپوشم  بخاطر اینکه با مامانش زندگی میکنیم میگ استین کوتاه هم نباید بپوشی مردم تاپ و شلوارک میپوشن همسنا من بخدا تو خونه لختن منه بدبخ نمیتونم راحت باشم میگ شبا هم ک میخابیم باید تونیک بپوشی منم دوس دارم با دوستام برم بیرون خوشبگذرونم دوستای متاهلم ک همسنمن بخدا با اینکه بچه دارن هرروز بیرونن باهم من چی باید مادرشوهرمو تحمل کنم شوهرمم باید تحمل کنم میگ‌ هر چی من گفتم درسته تو فکر نداری عقل. نداری 

خواهر شوهرم امشب اومده بودن خونمون منم شومیز و شلوار دامنی پوشیده بودم خودشم میگف این‌ لباست خیلی خوبه بعد نشسته بودم پیش خاهرشوهرم داشتیم حرف میزدیم پیام میده میگ اگه میشه خودتو یکم بپوشون ابرومو بردی😑 حس کردم لختم اینو ک گف بخدا خیلی خوبم نشسته بودم چهارزانو شالمم رو پاهام انداختم 

بخدا بضی وقتا ب طلاق فک میکنم 

هر راهی هم بگین امتحان کردم تو این شیش سال فایده نداشت با ارامش بش گفتم با دعوا گفتم با عصبانیت با مهربونی با ملایمت اصلا فایده نداشت بخدا دیروز رفتم بازار ب فروشنده گفتم تونیک خونگی میخام یکی دادم تیشرت بود اما یکم بلند تر بد گفتم اینو نمیخام استین دار میخام گف اینا ک تو میگی تو خونه ای نمیشن ک 

نمیدونس من چ شرایطی دارم دلم ب حال خودم سوخت بخدا 

نمیدونم‌چ گهی بخورم با اینکه وضع مالی بابام یکم خوب نیس ولی میگم بهتر از این زندانه هر دوهفته دوساعت فق میریم بیرون ولی هر هفته با دوستاش بیرونه 

بنظرتون چیکار کنم حتی مامانمم باش صحبت کرد فایده نداشت حرف خودشو زد میگه اگ تو خونه تیشرت بپوشه اگ بذارمش بیرونم تیشرت میپوشه😑حرصم میگیره منم ازادی میخام یکم 

بنظرم بهترین راه جدا شدنه چون مشاوره هم نمیاد

بالاخرع درستش میکنم روز خوبو💪/تا خودت نخای هیشکی نمیتونه زندگیتو تغییر بدع اینا همه تلقینه/یه زن کوچک اما قوی ✌️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب یه نسل بینتون فاصله اس تو دنبال تفریحی اون دنبال آرامش و خونه

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

زیادی خوشگلی ؟

و اینکه اصلا طبیعی نیست رفتاراش 😐 خدا بهت  صبر بده 

بعدشم این همه اختلاف سنی ....خب همین میشه دیگه 

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍

من راهنمایی میخام نه اینکه هی بگین دوازده سالگی ازدواج کردم یا نه

بالاخرع درستش میکنم روز خوبو💪/تا خودت نخای هیشکی نمیتونه زندگیتو تغییر بدع اینا همه تلقینه/یه زن کوچک اما قوی ✌️

بنظرم الان مهم تر از مسئله لباس پوشیدن خونه اس. 

چرا با مادرش یه جا زندگی می کنید؟

🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️‍🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘