2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برام یه فا.. ل بگیر اگه درست بود دوبرابر اون شارژو بهت میدم سه تا هم مشتری برات میفرستم  ولی ا ...

اخه خیلیارودیدم که قبلش اینجوری گفتن ولی بعدازفال بااینکه درست بوده زدن زیرحرفشون منم منبع درامدم همینه بااین پول شایدشمابه جایی نرسید ولی من درامدم رودارم

خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...
اخه خیلیارودیدم که قبلش اینجوری گفتن ولی بعدازفال بااینکه درست بوده زدن زیرحرفشون منم منبع درامدم هم ...

بقیه رو نمیدونم اما من برای ده تومن تو جمع به این بزرگی دروغ نمیگم 

حالا  بازم هرجور خودت دوس داری

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁
فال قهوه میگیری؟

ببین این رو من خیلی گرفتم راضی هم بودن اول ماه تولدتومیدم که ببینی مشخصات گفته شده درسته اطمینان کنی بعدیه قهوه 

خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...
۵تومن اول بعداگه درست بود۵بعدبده 

من میفرستم واسم بگیر 5 میفرستم اگه اوکی بود 5 بعد 

خدایا هیچ مادری با داغ بچش امتحان نکن حتی اگه اون بچه رو مادر نتونسته بغل بگیره این امضا رو میزارم به یاد لیامم که هیچوقت نتونستم بغل بگیرمش 😢
اها مرسی جدا از فا ل برای امضات توی اینا یه سیده خانم ختم شخصی رایگان میده خواستی آیدی بدم بری انشا ...

اینقدرختم گرفتم نمیخوام دیگه ادامه بدم میترسم نتیجه نگیرم ایمانمو کم کنه هروقت دعایاقرانی رو ختم کردم خدابرای فرصت مناسب گزاشت جوابموبده ولی من ناامیدشدم و حالم بدشد

هرکس خواست درخواست بده ساعت۱۱پیام میدم ماه تولدروبفرستین برام عیب نداره خودتون میدونید من کارمومیکنم اگه درست بودوراضی شدین هزینه رو بدین وگرن صلوات بسه 

من میفرستم واسم بگیر 5 میفرستم اگه اوکی بود 5 بعد 

درخواست بده قبول میکنم نیم ساعت دیگه انلاین باش

2790
2778
2791
2779
2792