2777
2789

من بلدم ولی رایگان نیست  

خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من براساس ماه تولد قهوه میگیرم ولی شارژمیگیرم تاریخ ورودبه نی نی سایت رو ببینید میفهمین که الکی نمیگم همینجابراچندنفرگرفتم مشتری دارم حضوری هم میگرفتم ولی دوساله انلاین کارمیکنم کسی خواست درخواست بده

خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...
من براساس ماه تولد قهوه میگیرم ولی شارژمیگیرم تاریخ ورودبه نی نی سایت رو ببینید میفهمین که الکی نمیگ ...

برام یه فا.. ل بگیر اگه درست بود دوبرابر اون شارژو بهت میدم سه تا هم مشتری برات میفرستم 

ولی اگه درست نبود تو هم ازحیر شارژ بگذر

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁
چقد شارژ میگیری؟

۵تومن اول بعداگه درست بود۵بعدبده 

2790
2778
2791
2779
2792