❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه:دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من براساس ماه تولد قهوه میگیرم ولی شارژمیگیرم تاریخ ورودبه نی نی سایت رو ببینید میفهمین که الکی نمیگم همینجابراچندنفرگرفتم مشتری دارم حضوری هم میگرفتم ولی دوساله انلاین کارمیکنم کسی خواست درخواست بده
❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه:دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...