2777
2789

سلام خانم ها من الان چند وقته درد شدید دارم تو ناحیه راست شکمم همه دکتری رفتم آندوسکوپی و کولونوسکوپی شدم سونو شدم ولی میگن ویزیت نیس فقط صفرات غلیظ شده می‌خوام بدونم دردتون چطوری بوده؟

من داشتم؛زیر دنده راستم درد میکرد.رفتم سونو سنگ داشتم ولجن

۵روز روزی ۴لیوان اب سیب خوردم

روز ۶ام ساعت ۶عصر اب نمک

ساعت ۸شب اب نمک

ساعت ۱۰نصف لیوان روغن زیتون وابلیمو قاطی خوردم.

سنگام پودر شده بودن لجنم رفته بود.

الان باردارم دوباره همونجور شدم😭😭😭😭

حالا جز تحمل کاری نمیتونم بکنم.

یه بارم درد کشیدم بعد زایمانم بدترین درد بود داشت شکمم میترکید.حس میکردم الان‌میمیرم.

من داشتم؛زیر دنده راستم درد میکرد.رفتم سونو سنگ داشتم ولجن ۵روز روزی ۴لیوان اب سیب خوردم روز ۶ام س ...

برای منم همینه دقیقا همینقدر شدید بعضی موقع آنقدر دردم زیاد میشه فشارم میوفته بی هوش میشم منم دقیقا بعد از زایمان اینطوری شدم دکتر می‌گفت بخاطر زایمان صفرات غلیظه الآنم شیر میدم دارو های که باید بخورم رو نمیشه بخورم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای منم همینه دقیقا همینقدر شدید بعضی موقع آنقدر دردم زیاد میشه فشارم میوفته بی هوش میشم منم دقیقا ...

منم بارداری این بلا رو سرم اورد.سیب بخور سیب سنگهارو نرم میکنه.

تازه شوهرمم فقط غرم‌میزنه چرا اینجور شدی😭

منم بارداری این بلا رو سرم اورد.سیب بخور سیب سنگهارو نرم میکنه. تازه شوهرمم فقط غرم‌میزنه چرا اینجو ...

وای دقیقا مثل شوهر من میگم واست توله پس انداختم واسه همون😂البته نمیتونه حرف بزنه ها فقط بعضی موقع غور میزنه 

مرسی عزیزم بابت راهنماییت چشم حتما میخورم