2777
2789
عنوان

عفونت واژن

123 بازدید | 9 پست

چند روز پیش رفتم دکتر با اینکه هیچ علاعمی نداشتم گفت عفونت داری و کرم‌واژینال و قرص واژینال داد،بعد استفاده پماد واژینال با اپلیکاتور،پماد چند ساعت بعد مقداریش از واژنم میاد بیرون کسی میدونه چرا اینجوری میشه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره میشه اونطوری حتما استفاده کن ها پماد خیلی خوبه یکیم سرنگشو تا جایی ک میتوتی ببر داخل اون موقع کمتر میادبیرون و پد هم بزار ک کثیف نشی

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

باید شبا قبل از خواب بزنی پماد رو تا صبح بمونه چون عفونتت کمه اینطوری میشه من ی بار که عفونت شدید داشتم پماد زدم هیچی برنمیگشت بیرون بعد پمادم تموم شد و دوباره رفتم پیش دکترم، مائده اتقانی بهم گفت هنوز یکم عفونت دارم و دوباره برام پماد داد که بزنم ولی میومد بیرون چون عفونتم کم بود ولی تو حتما مصرف کن پمادتو