2789
عنوان

دیابت عشقم

104 بازدید | 28 پست

عزیزِ دلم، دیابت نوع ۲ داره؛ چند وقت پیش آزمایش داده و قند ناشتاش ۳۸۰ بوده...!

برای درمان، دکتر نمیره

پرهیز غذایی نداره

به طرز افتضاحی، شیرینیجات میخوره و میگه نمیتونم جلوی خودمو بگیرم! و وقتی میگم چرا، با خنده میگه قصد خودکشی دارم!

و هر از چند گاهی، سردردهای وحشتناک میگیره

و وقتی بهش میگم بیا بریم دکتر، بریم بیمارستان، میگه نه بابا چه خبره؟!

اصلا جدی نمیگیره و متوجه نیست که چقدر شرایطش حاد و بحرانیه

ازش دورم و میترسم... میترسم تو تنهایی، یهو سکته کنه و هیچکس نباشه که نجاتش بده😭

ای کاش میشد بدزدمش و ببرمش دکتر و مجبورش کنم درمان کنه😭

چی کار کنمممم؟؟؟😭😭😭😭

مردا همشون بیخیال سلامتیشونن خودت باید مث یه مامان بهش تذکر بدی و مراقبش باشی

از همه آدما با تک تک نفس هام با تک تک سلولای بدنم با تمام عطسه هام با تمام سرفه هام با تمام دردام با تمام مشکلاتم با تمام استفراغ هام با تمام بی حالیام با تمام وجودم متنفرم

نگران نباش کسی با دیابت نمیمیره

تقریبا چهارسال ایران تحت تحریم شدید دارویی قرار داشت احتمالا کسایی که بیماری خاص دارن سختی های اون زمان رو یادشونه ولی بالاخره ایران با وجود تحریم های همه جانبه تونست کارخونه ی دارو بزنه و مشکلات دارویی تا حدود زیادی از جمله مشکل نبود انسولین برطرف شد یعنی منی که باید هفته ها شهر به شهر و داروخونه به داروخونه میگشتم بلکه دو قلم انسولین بگیریم میتونستم شونزده قلم انسولین بدون هیچ محدودیتی دریافت کنم داروهای تولید داخل کیفیتی برابر با نسخه های آمریکایی و قیمتی بسیار مناسب تر داشت به هرحال پنج سال گذشت تا اینکه یه عده احمق خوش بخت بی دغدغه برای ایران التماس جنگ کردن و کارخونه ی تولید دارو که حالا رقیب شرکتای خارجی شده بود بمبارون شد چون دیگه نمیتونستن ایران رو بابت کمبود دارو تحت فشار قرار بدن در این اتفاق نه آمریکا مقصره نه اسرائیل مقصر صد در صد شمایی هستی که التماس جنگ کردی شایدم خدا مقصره که انقد تورو خوش بخت کرده که دغدغه و ترس کمبود دارو نداری بنابراین روزی ۴وعده همزمان با تزریق انسولین از خدا طلب همین بیماری رو برای تک تکتون دارم((انشالله))

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو یا میری دکتر یا منو نمیبینی

مردا همه همینن

منم سر کبد ممد خودمو ک رو کور کردم

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏نمیدونم چطوری بگم؛ ولی همونطور که هیچی خوشحالم نمیکنه، همه چی میتونه ناراحتم کنه.

قند خیلی خطرناکه دور از جون همه شماهافامیلمون چشمش خون ریزی کرد یکی دیگه انگشت پاشو قطع کردن بهش بگ ...

خودشم داغون داره میشه کم کم😭😭😭😭

وقتایی که قندش میره بالا، چشماش یهکم انحراف پیدا میکنه😭

و حتی نمیتونم بهش بگمممم

همش با خنده و شوخی رد میشه😭

بیاید حتما انسولین استفاده کنه بعد میتونه کنترل کنه قند دریافتیش را الان تمایل به خوردن قند دست خودش نیست به دیابت تا سن سی سالگی نوع یک وابسته به انسولین میگن حتما باید مراجعه کنه به پزشک

اونقدر عاشقشم نتونستم تو این سه سال بهش بگمولی حالا مجبور میشم...🥲

الهیییی😍🥰😍😍

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏نمیدونم چطوری بگم؛ ولی همونطور که هیچی خوشحالم نمیکنه، همه چی میتونه ناراحتم کنه.