2777
2789
عنوان

خستگی از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 24 پست
منم وقتی میبینم حالم خیلی بده شروع میکنم یه قسمت از خونه رو تمیز میکنم بعدش یکم حالم بهتر میشه  ...

واقعن؛ اصلن انگاری پوچی میاد سراغت؛ هیییی روزگار ؛ خدا کنه آدم گیر یه شوهر تعصبی نفهم نیوفته

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خوبه: شده مرخصی بگیر برو سفر؛ مشهد قشم خیلی خوش میگذره من اگه مجرد بودم خونه نمینشستم😁

اخه می دونید من چون دست تنها هستم خیلی سخت مرخصی می دن .مثلا خیلی بدن دو روز. تنها وقت خوبی که میشه برم مسافرت عیده 

خرید خیلی خوبه 

البته شما وقتتون پرِ میخاستم بگم یه هنر که علاقه داری رو آموزش بگیر؛ خیلی خوبه؛ مثلن من گاهی اوقات خیاطی میکنم خیلی حالمو خوب میکنه ؛ دوستان خوب هم لازمن چون میتونی دورهمی بگیرید بگید بخندید خرید برید سفر و ۰۰۰

واقعن؛ اصلن انگاری پوچی میاد سراغت؛ هیییی روزگار ؛ خدا کنه آدم گیر یه شوهر تعصبی نفهم نیوفته

هرکی یه به دردی دچاره شما شوهر تعصبی یه نفر دیگه مریضی جسمی خلاصه که روزگار با همه بد تا میکنه

خیلی خوبه: شده مرخصی بگیر برو سفر؛ مشهد قشم خیلی خوش میگذره من اگه مجرد بودم خونه نمینشستم😁

کاش آدم شوهر پولدار داشته باشه دیگه مجبور نباشه خودش کار کنه .مرد پولداری که بی منت پول بده خیلی خوبه خیلی 

هرکی یه به دردی دچاره شما شوهر تعصبی یه نفر دیگه مریضی جسمی خلاصه که روزگار با همه بد تا میکنه

الله اعلم💚

خدا خودش نگاهشو از ما دریغ نکنه

اره زیاد ب خودت فشار نیار فوقش هفته ای یکبار کارگر بگیر اساسی خونرو تمیز کنه

واقعا این تصمیم را گرفتم‌.بابا و داداشم هم هیچی همکاری نمی کنن.این دفعه کارگر خبر می کنم پولش را هم از خودشون می گیرم 

واقعا این تصمیم را گرفتم‌.بابا و داداشم هم هیچی همکاری نمی کنن.این دفعه کارگر خبر می کنم پولش را هم ...

آفرین دختر قوی باش و ب خودت احترام بذار تا بقیم یاد بگیرن منم قبلا مثل تو بودم سرکار میرفتم بعد میومدم خونه ده برابر بیشتر کار میکردم شوهرمم از رو مبل تکون نمیخورد خداروشکر ب خودم اومدم الان احساس میکنم بیشتر قدرمو می‌دونه