2777
2789

من الان نمازشونو خوندم.دیگه به تنگ اومدم این اخرین تلاشم بود بخدا دارم دیوونه میشم😭😭😭😭

فقط خدا بحق حضرت زهرا معجزه کنه تو زندگیم چون واقعا دیگه تواناییشو ندارم

کسی تاحالا از ایشون حاجت گرفته؟

بگید تا دلم گرم بشه😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم نذر کن دعا کن ولی بسپر به خدا

من همین ماه حاجتم رو گرفتم ولی یه مشکلات دیگه دارم که هر چی دعا میکنم حل نمیشه.باید راضی بود

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

آره دوستم حامله نمیشد متوسل به حضرت زهرا شد

باردار شد

ایم دخترشم گذاشت فاطمه حسنا

یکی از همکارام میگفت مادرم تا نذر نمک خانوم زهرا میکنه حاجت میگیره

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
خدا از دهنت بشنوه بخدا دیگه امونم بریده شده😭😭😭😭😭😭

انشالله حاجت میگیری عزیزم

مادرمون حاجتتو بدا

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    

آش نذر کرده بودیم فردا میپزیم .بانو خیلی مهربونه خیلی پیش از حد تصورت . قربونش برم قربون چادر خاکیش برم من

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن
آش نذر کرده بودیم فردا میپزیم .بانو خیلی مهربونه خیلی پیش از حد تصورت . قربونش برم قربون چادر خاکیش ...

قبول باشه

عزیزم لطفا به نیت منم یه هم بزن

آش نذر کرده بودیم فردا میپزیم .بانو خیلی مهربونه خیلی پیش از حد تصورت . قربونش برم قربون چادر خاکیش ...

کاش منم مهربونیشونو به چشم ببینم کاش منم معجزشو ببینم بلکه اروم بشم😭😭😭😭😭😭😭