2777
2789

اینا میتونه علائم دور از جون سرطان روده باشه؟یا خدایی نکرده سرطان معده؟

کسایی که این علائم رو باهم دارن میشه بیایید بگید از چی بوده؟دلیلش چی میتونه باشه؟درد پراکنده تو قسمت های مختلف شکم میاد و میره حتی در سمت راست اما بیشتر سمت چپش درد میگیره و ول میکنه و با فعالیت و تغییر پوزیشن هم بیشتر میشه و وقتی لباس تنگ میپوشه بیشتر اذیت میشه و درد به پهلوی چپش هم میکشه و گاهی به کشاله ی ران 

سونو شکم و لگن هم داده هیچی توش ننوشته، الان دو ماهه اینجوریه مادرم و یک ساله که یائسه شده 

لطفا کسایی که اطلاعات و تجربه دارن بیان کمک 

مرسی که وقت میذارین

تجربیاتتون رو بگید متشکرم 

اول دکترگوارش برو..اندوسکوپی وکلونوسکوپی بده..نمونه مدفوع بده ازمایش..صفراچک بشه..کبدوپانکراس...من نزدیک یکساله کولیت دارم وخداشکربموقع جلوگیری وکنترل شدودرحال مصرف داروهستم..شمابهترحتمابریدمتخصص وفوق تخصص گوارش وکبد..اگه توی مدفوع خون دیده یارنگ مدفوع تغییرکرده بایدبه دکتربگی..سیاه شدن وچسبناک شدن واسهال و...زردبودن یاخاکستری بودن ایناهمه علامت روده است..معده هم بادردوترش کردن ورفلاکس وحالت تهوع نشون میده..اگه جدیدا مادرتون میل به غذانداره واشتهاروازدست داده وداره وزن کم میکنه حتماحتما بریددکتر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من که نفخه اگه دکتر رفتن و چیزی نبوده نگران نباشن دایمتیکون خوردن ببین تاثیری داره یا نه؟

نه نخورده عزیزم اما مثلا عرق نعنا میخوره یکم نفخش بهتر میشه بعد غذا و یا حتی یکم آبمیوه که میخوره نفخ میکنه و بعد یا خود به خود نفخش برطرف میشه یا باید یه دمنوش نعنا بخوره اما این فقط نفخو کم میکنه و درد و تیر کشیدن گوشه پایین سمت چپ شکمش همچنان میگیره و ول میکنه و زود به زود درد میگیره و با راه رفتنم که بدتر میشه 

اول دکترگوارش برو..اندوسکوپی وکلونوسکوپی بده..نمونه مدفوع بده ازمایش..صفراچک بشه..کبدوپانکراس...من ن ...

خداروکر که بهترین عزیزم میشه بگید دقیقا علائمتون چی بود؟چند وقت بعد از شروع علائم رفتین دکتر که به موقع بود و تاثیر گذار؟

شمام شکمتون قارو قور میکرد؟اسهال داشتین یا یبوست؟دردتون تو چه قسمتی از شکمتون بود؟

بیماری های خطرناکم با قرص و نعنا و اینا نفخشون از بین میره؟

عزیزم اول یه ازمایش مدفوع و اندوسکوپی و کلونوسکوپی انجام بدن بعد که دیگه خیالشون راحت شد یه مدت سردی کمتر بخورن تا معده گرم بشه نفخ نکنن  این علائم از یه نفخ ساده عصبی میتونه باشه تا مشکلات معده و روده 

اصلا هم اذیت نمیشن با یه بیهوشی سبک دکتر جفتشو تو یه ساعت با هم انجام میده دیگه تا چند سال راحتن

proud femenist  
خداروکر که بهترین عزیزم میشه بگید دقیقا علائمتون چی بود؟چند وقت بعد از شروع علائم رفتین دکتر که به م ...

سلامت باشید..من تادوسه ماه اول ازبی اشتهایی ودردای خفیف شکمی شروع شد.نفخ نداشتم..بعدش یبوست های خیلییییی شدید.بعدش یدفه ببخشیدگلاب بروتون..مدفوعم باریک شد..وبی حالی وبی اشتهایی وضعف شدیدبدنیم بیشترشد چشمام همش سیاهی میرفت ایناتادوسه ماه قبل شروع درمان بود..بعدش کلااشتهاموازدست دادم غذاهادرنظرم بدبودمثل سنگ بودن شروع کردم به لاغرشدن وکاهش وزن دیگه دو روز قبل اینکه برم دکترمتوجه شدم مدفوعم یمقدارخونیه..اسهال نداشتم باریک بود..🤗 بعدش متوجهدشدم بی علت نیست بااحوالم سریع نوبت گرفتم دکترگوارش هم اندوسکوپی گرفت هم ازمایش خون ومدفوع وهم کولونوسکوپی دادم ونمونه ازبافت  روده که همون جادکترباکولونسکوپی که گرفت دید زخم شدید روده دارم وگفت کولیته احتمالا تاجواب نمونه هم اومدنوشته بودکولیت اولسراتیو..ماه اول باداروهای قوی خونریزی که زیادنبود روکنترل کردبعدش کم کم هرسه ماه ازمایش ونمونه میدم وازداروهام کم کردوخداشکربرگشتم به حال طبیعی..الانم گفته کنترل شده وتااخرعمرم نبایددارومو قط کنم..توی ازمایش خون گلوبولهای سفیدبالارفته بودن ووالتهاب داشتم..دکترگفت بیماری التهابی مزمن هست بخاطرسیستم ایمنی بدنم بوده وسرکوبش کرده..معدمم خداروشکرخوب شده دارودادگفت میکروب معده والتهاب ویکم خراش بود..گفتم وزنم کم‌میشه اقای دکترگفت که بیماری کنترل بشه برمیگرده وخوب میشی ماه اول کم کم دارواثرکردتاجون گرفتم دوباره...شماهم حتمابرسی کنه بیمارتون..روده عصبی وتحریک پذیرنباشه یااین قبیل مشکلات..برسی کامل بشه..ان شاءالله موردبدی نباشه وخوب بشه.. 

بیماری های خطرناکم با قرص و نعنا و اینا نفخشون از بین میره؟

نه بیماری خطرناک فقططط باتجویز پزشک ورسیدگی بموقع قابل درمانه..اگهددیررسیدگی بشه ممکنه صدمات جبران ناپذیراتفاق بیفته

عزیزم اول یه ازمایش مدفوع و اندوسکوپی و کلونوسکوپی انجام بدن بعد که دیگه خیالشون راحت شد یه مدت سردی ...

خب همین میگه نمیخوام آندوسکوپی و کولونوسکوپی انجام بدم هم مشکل داریم با بیهوشی هم اینکه میگه نکنه دستگاهاشون رو تمیز نشورن مریضی بگیرم ازشون

نه بیماری خطرناک فقططط باتجویز پزشک ورسیدگی بموقع قابل درمانه..اگهددیررسیدگی بشه ممکنه صدمات جبران ن ...

نه منظورم اینه که خدایی نکرده اگه مریضی بدی بود که با یه نعنا بهتر نمیشد درسته 

نه منظورم اینه که خدایی نکرده اگه مریضی بدی بود که با یه نعنا بهتر نمیشد درسته 

همون نفخ وقارقور وابناهم دراثرممکنه عفونتی میکروبی چیزی باشه یاسندرم روده تحریک پذیر مثلا..

خب همین میگه نمیخوام آندوسکوپی و کولونوسکوپی انجام بدم هم مشکل داریم با بیهوشی هم اینکه میگه نکنه دس ...

عزیزم بیهوشی نیست یه ارامبخش قویه میتونین اصلا بدون بیهوشی انجام بدین از پنجاه به بالا جزو چکاپ های ضروریه اگه راضی نشدن حداقل ازمایش خون پنهان مدفوع رو بدن 

proud femenist