2777
2789
عنوان

رشته حقوق!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8828 بازدید | 53 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من رشته ام حقوقه 

اگه علاقه داری بیا تو این رشته چون درساش سنگینه کلماتش سنگین و سخته اگه علاقه نباشه چون کلاساش فوق العاده خوشکه بهت سخت میگذره 

اگه مشکلت قبول شدن تو کنکوره می تونی دانشگاه های علمی کاربردی ک بدون ازمون دانشجو قبول میکنند رو بری 

می تونی بری ازمون کانون وکلا هم می تونی شرکت کنی 

خلاصه علاقه داری بیا 

باز کارشم ب هنر و زرنگی خودت مونده 

مطمئنی بازار کار علوم تربیتی خوبه؟ اونوقت ازمون بدی معلم چی میشی؟

به نظر من که یه مدت تحقیق کردم درباره اش بیشتر برا معلم ابتدایی اینا هست یا هم اموزش و پرورش معلمی که معلومه بیشتر دانشگاه فرهنگیان برمیدارن ازمون هاشم شرکت کننده هاش زیاده خوب

❤️Live for yourself ❤️
منم 20 سالم هست که میخوام حقوق بخونم پیجتون درارتباط با چی هست که ترم یک کارشناسی زدین

پیج حقوقی و مشاور حقوقی ،من چون دانشگاه اصفهان بودم دوره های زیادی برگزار میشد لایحه نویسی داخواست نویسی داوری مشاور حقوقی و…مدرکم میدن طبیعتا ایناام برای کار خوبه برای درامدم میشه استفاده کرد حتمااااا شرکت کن

زندگی بیشتر از دو روزه ولی یه فرصت تکرار نشدنی🥰
به نظرم رشته حقوق خوبه ..اطرافم میشناسم اکثر راضی هستن ..

منم اطرافم خیلی هارو دیدم که خوندن الان یا وکیل هست دفتر دارن یا هم این که تو کار املاک هستن

❤️Live for yourself ❤️

معلم ابتدایی 

دیگه مقاطع دیگشو نمیدونم فقط میدونم ظرفیتش بالا هست 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

معلم ابتدایی 

ظرفیتاش خیلی بالاست 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed