بچه ها من میخوام رشته حقوق بخونم خیلی به این رشته علاقه دارم ولی رشته خودم تجربی بوده به نظرتون این رشته اینده ای داره چون که خیلی از اطرافیان میگن فقط پول و وقتت رو هدر میدی ولی به نظر من که اینجوری نیست
کیا تو دانشگاه رشته حقوق خوندن سخت هست؟ راضی هستین از این که این رشته رو انتخاب کردین؟
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
اخه علوم تربیتی هم اونجوری که میگن ازمون های استخدامیش راحت نیست من یکی از اقواممون پیام نور حقوق خو ...
پایش قوی بوده و زیاد هم خونده
.. وگرنه حجم منابع خیلی زیاد هست
۲۰ تا کتاب بالای ۶۰۰ صفحه الان من تازه یکی دوماهه گرفتم...اگر از اول بخونی آسون میشه ......
You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
خوب حقوق یه رشته ای هست که نمیشه بگی هرکسی ماهانه یه درامدی داره به سابقه کار و تجربه ات بستگی داره به این که تویه ماه چندتا پرونده داشته باشی ولی مطمعنا از خیلی رشته های دیگه اگه موفق شی حقوقش بیشتر از همه هست
خوب اون از اولش میخوند مثلا موقع کارشناسی روزی 6 تا8 ساعت میخوند سال اخر کارشناسی هم که میخواست ازمو ...
خوب دیگه پایش قوی بوده و اینکه زیاد هم خونده
چون تو کانون وکلا تو شرایطش نوشته در مجموع باید بالای ۶۰ درصد بزنی ..
البته اگر زرنگ باشی درآمد زیاد داره ولی علاقه خیلی مهمه ....سختی های خاص خودشم داره
You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed