2777
2789
عنوان

رشته حقوق!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8828 بازدید | 53 پست
منم این رشته رو میخوام بخونم ولی همیشه اطرافیان به جای این که ادم رو تشویق کنن یا این که روحیه بدن ه ...

همه دنبال نقطه امن میگردن یه استخدامی و حقوق ثابت ک مطمئن باشن بخور‌و نمیری داره،ولی یه وکیل حاذق از صفر صدشو میسازه ،

شرایط کاری پرستیژ کاری درامد امنیت شغلی فوق العاده ای داره درصورتی ک خودت از اول بسازیش !

زندگی بیشتر از دو روزه ولی یه فرصت تکرار نشدنی🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعله رشتم حقوق بوده ..... ...علوم تربیتی یه رشته هست که تهش که لیسانس گرفتی امتحان استخدامی میدی و ...

اخه علوم تربیتی هم اونجوری که میگن ازمون های استخدامیش راحت نیست من یکی از اقواممون پیام نور حقوق خوند کارشناسی که گرفت آزمون وکالت داد سال اول قبول شد الان هم کارآموز شده

❤️Live for yourself ❤️
بعله رشتم حقوق بوده ..... ...علوم تربیتی یه رشته هست که تهش که لیسانس گرفتی امتحان استخدامی میدی و ...

چرا عزیزم بانک ها و بعضی مراکز استخدام می کنن، آزمون قضاوت، آزمون ثبت اسناد و.. 

نظرتون راجب رشته روانشناسی هم بگید بازارکارش

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

چرا عزیزم بانک ها و بعضی مراکز استخدام می کنن، آزمون قضاوت، آزمون ثبت اسناد و.. 

برای شهرستان خیلی کم یا اصلا نمیگیرن ....

من ۳ساله نگاه میکنم شهر ما اصلا هیچی نگرفتن از رشته حقوق 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
من میخوام کارشناسی که گرفتم مدرکشو ازمون وکالت بدم میشه؟ یا این که بهتره ارشد هم بگیرم بعدش

بستگی ب سنت داره اگ کم سنی ارشدتم میگیری و تازه سنت ب ازمون میخوره ،وگرن کارشناسی کافیه برای ازمون

زندگی بیشتر از دو روزه ولی یه فرصت تکرار نشدنی🥰