2777
2789
عنوان

امشب💔🥲

727 بازدید | 17 پست

میشه برام دعا کنید تواین شب عزیز خدا بهم بچه بده 

خواهش میکنم خانوم فاطمه زهرا رو قسم بدید دامن همه چشم انتظارارو سبز کنه انشالله برامون مادری کنن و گره از کارهمه کسایی که برام دعاکردن باز کنن💔😭🤲🥺

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امشب ميرم امامزاده صالح دعات ميكنم توام منو دعا كن كه نامزدم برگرده 

خیلی لطف میکنی حتما عزیزم الان میخوام صلوات حاجت روایی بفرستم براب خانم فاژمه زهرا دعات میکنم انشاله قابل دعا کردن باشم🥲🤲

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲
انشالا به حاجت دلت برسی برات دعامیکنم شماهم دعاکن منم مامان بشم🥲

انشالله بحق پهلوی شکسته فاطمه زهرا و محسن پر پر شده اش سال دیگه دامن دوتامون سبزباشه💔😍

چشم عزیزم امشب انشاالله میرم مسجد اگر لایق باشم واسه شما و همه ی منتظرها دعا میکنم  آخه خودم ه ...

خیلی لطف میکنی عزیزم... الهی خیلی سخته😔🥲🥲🥲

بیش از حد سخته  الان یادم میاد اون ۸ سال چی کشیدم اشکم در میاد  شما هم لطفا دعا کنید نی ...

صلوات خاصه فاطمه هم ۵۳۰ بار بخون انشالا حاجت روا بشی..

الهم صل علی فاطمه وابیها وبعلها وبنیها.وسرالمستودع فیها به عدد ما احاط بهی علمک

ای گمشده در رویا جادوکن وپیداشو.من تشنه ی دیدارم اغوش محیا شو🥲💚
بیش از حد سخته  الان یادم میاد اون ۸ سال چی کشیدم اشکم در میاد  شما هم لطفا دعا کنید نی ...

اخی بعد۸سال الان بارداری ای جونم التماست میکنم دستتو بزار رو شکمت به اون طفل پاک قسمش بده حضرت فاطمه رو منن تجربه کنم 😭😭😭اسمم حنانس

چشم حتما دعات میکنم انشالله به سلامتی و دل خوش بغلش بگیری الهی آمین😍😍😍

اخی بعد۸سال الان بارداری ای جونم التماست میکنم دستتو بزار رو شکمت به اون طفل پاک قسمش بده حضرت فاطمه ...

دیشب دعای مخصوص کردم واست انشاالله به زودی زود مامان میشی مطمئنم نه بخاطر دعای من بلکه بخاطر حضرت فاطمه که به تک تک بچه هاش قسمش دادم واسطه بشه و از خدا بخواد که بچه سالم و صالح به زودی نصیبت کنه 

فقط خواهشی که ازت دارم استرس رو از خودت دور کن مطمئنم میگی نمیشه ولی من دقیقا زمانی که نا امید شدم و بیخیال در عین ناباوری باردار شدم بدون حتی یک بسته قرص که وقتی دکترم فهمید داشت شاخ در میاورد چون خیلی دارو داده بودن تو این چند سال که من حتی یک فولیکول نداشتم و نمیشد 

تمام دکتر هایی که میرفتم فقط یک کلمه میگفتن آی وی اف 

دیشب دعای مخصوص کردم واست انشاالله به زودی زود مامان میشی مطمئنم نه بخاطر دعای من بلکه بخاطر حضرت فا ...

آخ ک من فدای قلب مهربونت بشم چقد خوبی انشالله خدا ثدای تورا شنیده باشه انشالله بحق همین روز هرچی میخوای از خدا برات معجزه بشه انشالله بسلامتی زایمان کنی و نی نی خپشگلتو بغل بگیری خیلی ممنونم بزرگواری کردی درحقم خواهر🙏دقیقا همینجوره همه گفتن استرسا دور کن از خودت و منم الان واسه گرفتن گواهینامه اقدام کردم و دارم برای آزمون میخونم وتلاش میکنم خیییلی از فکر باردارشدن اومدم بیرون انشالله ک جواب بگیرم به زودی😍😍😍😍😍❤️❤️❤️

آخ ک من فدای قلب مهربونت بشم چقد خوبی انشالله خدا ثدای تورا شنیده باشه انشالله بحق همین روز هرچی میخ ...

کار خیلی خوبی کردی عزیزم 

انشاالله تاپیک بارداریتو ببینم تا آخر ماه 😍

آره فعلا بهش فکر نکن 

منم رفته بودم آموزش شنا ثبت نام کرده بودم چون پریودی هام نامرتب بود اصلا فکرش رو هم نمیکردم باردارم 

وقتی فهمیدم و رفتم سونو دوماهم تموم بود 😅