miis_hana77 مدیر عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 1084 عنوان امشب💔🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 17 پست میشه برام دعا کنید تواین شب عزیز خدا بهم بچه بده خواهش میکنم خانوم فاطمه زهرا رو قسم بدید دامن همه چشم انتظارارو سبز کنه انشالله برامون مادری کنن و گره از کارهمه کسایی که برام دعاکردن باز کنن💔😭🤲🥺 تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲 1401/10/05 | 15:14 17 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miis_hana77 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 1084 کار خیلی خوبی کردی عزیزم انشاالله تاپیک بارداریتو ببینم تا آخر ماه 😍 آره فعلا بهش فکر نکن&n ... مرسی مهربونم😍🥰بازم برام دعا کن😘🥺ای الهی بگردم چقد آدم سوپرایز میشه لفدا ازینا برای منم خدایا میشه یعنی🥲🥲🥲💔💔 تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲
چراغ_مطالعه عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 3008 مرسی مهربونم😍🥰 بازم برام دعا کن😘🥺 ای الهی بگردم چقد آدم سوپرایز میشه لفدا ازینا برای منم خدایا ... مطمئنم باردار میشی شاید بیشتر از ۱۰ تا دکتر ازم نا امید شدن و گفتن آی وی اف ولی من و همسرم حتی یک درصد به آی وی اف فکر نکردیم وگرنه ۸ سال کم نیست هرکس جای ما بود تا حالا آی وی اف کرده بود
miis_hana77 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 1084 مطمئنم باردار میشی شاید بیشتر از ۱۰ تا دکتر ازم نا امید شدن و گفتن آی وی اف ولی من و ه ... عزیزم واقعا عجب صبری داشتید خدا قوت🥲🥰🥰😍😍مرسی ازینکه بهم حس خوب و امید دادی 😃 تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲