zmehraban مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 6839 عنوان نذر نمک 301 بازدید | 15 پست دوستان من امشب روضه خونی حضرت زهرا دعوتمبنظرتون زشته نمک بسته کنم تو مجلس بگردونم؟؟ حاجت دارم.. کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺 1401/10/05 | 14:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parnazi عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 1841 ن چ اشکال داره نذر داری خو گویند که هر تیرهشبی را سحری هست⚪️⚪️خدایم کافیست..
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41244 نه ازصاحب مجلس اجازه بگیرصددرصداونم خوشحال میشه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
zmehraban مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 6839 نه ازصاحب مجلس اجازه بگیرصددرصداونم خوشحال میشه باشه عزیزم تو ذهن خودمم بود کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
zmehraban مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 6839 نه عزیزم چرا زشت باشه برای ما هم دعا کن😘 محتاجم ب دعاقابل باشم چشم گل🌿💚💖 کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
parnazi عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 1841 برا منم دعا کن شوهرم برگرده سرکار به این نیت منم نذر نمک میدم گویند که هر تیرهشبی را سحری هست⚪️⚪️خدایم کافیست..
گیسو_کمندم_۲۲ عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 6552 میگفتن نذر نمک رد خور نداره پس چرا من نذر کردم قبول نشد یعنی منم مامان میشم 😔
parnazi عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 1841 چجوری نمک تقسیم میکنی؟ گویند که هر تیرهشبی را سحری هست⚪️⚪️خدایم کافیست..
zmehraban مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 6839 برا منم دعا کن شوهرم برگرده سرکار به این نیت منم نذر نمک میدم باشه عزیزم پنج تاش میزارم ب نیت شما ان شاءالله ک مشکلتون حل شه کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
zmehraban مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 6839 چجوری نمک تقسیم میکنی؟ پلاستیک مثقال خریدم تو هر پلاستیک دو سه قاشق میریزم چسب میزنم کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
کاترین1400 عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 121 به نیت درست شدن برادرم که انشااااامنم نذرنمک بدم .برای برادرمنم خیلی دعاکن ازت خواهش میکنم
zmehraban مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 6839 به نیت درست شدن برادرم که انشااااامنم نذرنمک بدم .برای برادرمنم خیلی دعاکن ازت خواهش میکنم ان شاءالله عزیزم.. چشم پنج تا هم من براتون میبخشم ان شالله کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
کاترین1400 عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 121 ان شاءالله عزیزم.. چشم پنج تا هم من براتون میبخشم ان شالله مممنونم خواهرعزیزم انشااااحاجت رواباشی 💞