2777
2789
عنوان

نذر نمک

301 بازدید | 15 پست

دوستان من امشب روضه خونی حضرت زهرا دعوتم

بنظرتون زشته نمک بسته کنم تو مجلس بگردونم؟؟ 

حاجت دارم.. 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

نه ازصاحب مجلس اجازه بگیرصددرصداونم خوشحال میشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نه ازصاحب مجلس اجازه بگیرصددرصداونم خوشحال میشه

باشه عزیزم 

تو ذهن خودمم بود

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
نه عزیزم چرا زشت باشه برای ما هم دعا کن😘

محتاجم ب دعا

قابل باشم چشم گل🌿💚💖

برا منم دعا کن شوهرم برگرده سرکار به این نیت منم نذر نمک میدم

باشه عزیزم پنج تاش میزارم ب نیت شما ان شاءالله ک مشکلتون حل شه

چجوری نمک تقسیم میکنی؟

پلاستیک مثقال خریدم تو هر پلاستیک دو سه قاشق میریزم چسب میزنم

به نیت درست شدن برادرم که انشااااامنم نذرنمک بدم .برای برادرمنم خیلی دعاکن ازت خواهش میکنم 

ان شاءالله عزیزم.. 

چشم پنج تا هم من براتون میبخشم ان شالله