2777
2789
خیلیا چونه رو میزنن مکه خیلی تاثیر داره تو قشنگ تر شدن؟

به نظر من عالی بود البته نه اینکه زیاد بزنی چونه دراز بشه ها نه فقط در حدی که تناسب چهره بهتر بشه

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خواهر شوهرم زیر چشمش گود بود فیلر زد  خوب شده،ولی حتما باید جایی بری که معتبر باشه چون تزریق ...

خدا کنه واس منم خوب بشه.این سیاهی و گودی خیلی تو چهره تاثیر بد میزاره

منم میخوام بزنم گونه جونه لب زیر چشم ولی خیلی میترسم کلی باید درد تحمل کنم 

عوضش خوشگل تر میشی به اینش فکر کن :) من فعلا مشکلم هزینه اشه دلم نمیاد انقدر پول بدم به یه چیز موقت  

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
عع؟منم نیمخام همسرم بفهمه چون مخالفت میکنه

به نظرم بستگی به تکنیک تزریق و بدن خودت داره من دیدم بعضیا گفتن اصلا ورم نداشته بعدش اما برا من داشت

عوضش خوشگل تر میشی به اینش فکر کن :) من فعلا مشکلم هزینه اشه دلم نمیاد انقدر پول بدم به یه چیز موقت ...

خیلی زود میره مکه تا یکسال نمیمونه؟ منم خیلی باید هزینه کنم خدا کنه حداقل بکسال بمونه با ابن همه هرینه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چقد موقته؟ینی ی سال نمیمونه؟

اگه برند خوب بزنی یه چیزی حدودیک تا دو سال شاید البته من پنج ساله هم شنیدم که اونا گرون ترن انگار

خیلی زود میره مکه تا یکسال نمیمونه؟ منم خیلی باید هزینه کنم خدا کنه حداقل بکسال بمونه با ابن همه هری ...

نه یه سال رو می مونه معمولا دیگه نهایت کم بشه هم میری ترمیم می کنی دیگه.

من همه ی کار های زیباییمو کلینیک گیتا انجام دادم تزریق فیلر زیر چشمم رو هم دکتر خلیقی برام انجام داد گودی سیاهی و کبودی زیر چشمم کامل برطرف شد خیلی راضی بودم برای عید دوباره میخوام برم اون جا مجدد ترمیم کنم کیفیت فیلر هاشون عالیه و همه ی فیلر هاشون هیالورونیک اسیده اسم سایتشونو برات میزارم ببینی کاراشونو 

https://gitaclinic.com/