2777
2789
امپول عضلانی  هم درد داره.چشم ک پوستشم نازکه

دردش رو بیخیال

مهم اینه خوشگل بشی 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درد داره؟ جایی دیکه رو ژل نزدی مثل گونه اینت

نه قبلش بی حسی می زنن من زیر چشمم خیلی دردش کم بود اما چونه ام رو ژل زدم واقعا درد داشت کبودم شده بود

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

من خواهر شوهرم زیر چشمش گود بود فیلر زد  خوب شده،ولی حتما باید جایی بری که معتبر باشه چون تزریق زیر چشم اگه اشتباه بشه می‌تونه خطرناک باشه،و به هیچ عنوان برای زیر چشم تزریق چربی انجام ندین چون حرکت می‌کنه و می‌ره پشت چشم

نه قبلش بی حسی می زنن من زیر چشمم خیلی دردش کم بود اما چونه ام رو ژل زدم واقعا درد داشت کبودم شده بو ...

خیلیا چونه رو میزنن مکه خیلی تاثیر داره تو قشنگ تر شدن؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

برا خط اخم چی خوبه ؟

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

گونه رو امسال میخوام بزنم

منم میخوام بزنم گونه جونه لب زیر چشم ولی خیلی میترسم کلی باید درد تحمل کنم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......