2777
2789
عنوان

من مقصرم؟؟؟

199 بازدید | 20 پست

چن وقت پیش یجا بودم پسر خالم اومد دنبالم اقاا قهر کرده ک چرا با این اومدی(پسرخالم قبلا خاستگارم بوده)

الان زن عموش زنگ زده ب نامزدم دخترم فلانجاس برو دنبالش بیارش اینم رف

منم ن جواب پیامشو میدم ن هیچی کاریم دیگ بهش ندارم

من متنفرم از این دختر عموش باهم بحثمون شده هرچی دلش خاس ب من گف بگین من اشتباه میکنم؟؟؟

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

اره دیگه اشتباه میکنی

یاد این ضرب المثل افتادم

قربون برم خدا رو          یه بوم و دو هوا رو😂😂😂

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا؟

عزیزم خب کاری ک خودت کردی رو ایشونم انجام داده دیگه ناراحتی نداره ک

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

جفتتون اشتباه می کنین به نظرم. شما تاکسی بگیر. ایشونم راننده تاکسی بقیه نشن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
جفتتون اشتباه می کنین به نظرم. شما تاکسی بگیر. ایشونم راننده تاکسی بقیه نشن

خب من اصلا نمیدونستم پسر خالم میاد

ت رودروایسی قرار گفتم باهاش اومدم💔

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

با کسی که قبلا میخواستت رفتی حق نداره ناراحت شه بعد چون از دخترعموش خوشت نمیاد حق داری ناراحت شی ؟تازه چیزیم بین اونو دختر عموش نبوده به ظاهر اینطور که میگی

چطوره میشه تو با پسر خالت اومدنی شوهرت حق نداره بهش بر بخوره ،ولی تو حق داری بهت بر بخوره

من با پسر خالم درارتباط نیستم

منم نمیدونستم اون میاد دیگ نمیشد بگم با ت نمیام

ولی این میتونس ب زن عموش بگه کار دارم نمیتونم

خب من اصلا نمیدونستم پسر خالم میاد ت رودروایسی قرار گفتم باهاش اومدم💔

اره ولی الان بگی همسرتم همچین حرفی در مورد دخترعموش خواهد زد متاسفانه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
با کسی که قبلا میخواستت رفتی حق نداره ناراحت شه بعد چون از دخترعموش خوشت نمیاد حق داری ناراحت شی ؟تا ...

توضیح دادم پستای قبلی

دختر عموش جلو من ب من میگ وای فلانی(نامزدم)عاشق موهای من بوده یه حرفایی میزنه بخدا من داغ میکنم😭😭

2827
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز