2777
2789
عنوان

من مقصرم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 20 پست
حالا چرا زنعمو به این زنگ زده بره دنبال دخترش ؟ داداش پدر عمو دایی هیچکس نبود پسر عمو

همینووو بگوووو

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

من الان خواهر شوهرم‌زنگ بزنه به شوهرم بیا دنبالم شوهرم میگه من بیکار نیستم که بعد شما میرید دنبال دختر عمو 😐شوهرت شغلش چیه این همه وقت اضافی داره؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

توضیح دادم پستای قبلی دختر عموش جلو من ب من میگ وای فلانی(نامزدم)عاشق موهای من بوده یه حرفایی میزنه ...

این دفعه رو زیر سیبیلی رد کن. سعی کن دلهوری پیش نیاری. حرفی هم زدی در این بگو جور دیگه به من آموزش می دی خودت رفتار دیگه ای می کنی. امیدوارم بینتون تبدیل به اختلاف نشه دختر عمو و مامانشو کلا سگ محل کن. اصلا فرصت حرف زدن نده اخه چرا با همچین بی شعوری گرم می گیری که همچین حرفی هم بزنه خب عاشقش بود می گرفت حالا که نگرفته. 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
حالا چرا زنعمو به این زنگ زده بره دنبال دخترش ؟ داداش پدر عمو دایی هیچکس نبود پسر عمو

دقیقا منم شاخ در اوردم الان خواهر شوهرای من اصلا به برادرشون چیزی نمیگن یه بار پسز خواهر شوهرم قرار بود بره مسابقه جای به شوهرم گفت برا پسرم تاکسی بگیر خجالت کشید بگه خودت ببر همسر منم به شوخی گقت پول تاکسی رو بده به خودم خودم ببرم😁بعد جالبه اینا زنگ میزنن به پسر عمو تازه شوهرشم وقت اصافه زیاد داره میره دنبال دختر عمو😐😑

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
این دفعه رو زیر سیبیلی رد کن. سعی کن دلهوری پیش نیاری. حرفی هم زدی در این بگو جور دیگه به من آموزش م ...

ازشون متنفرم تیک عصبی گرفتم بخاطر اینا دلم نمیخاد ریختشون رو ببینم

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

ازشون متنفرم تیک عصبی گرفتم بخاطر اینا دلم نمیخاد ریختشون رو ببینم

هرچی تو ذهنت قوی تر بهشون فکر کنی بیشتر می بینیشون. یبار بهش تیکه بنداز که ایشالا توعم شوهر می کنی خودتو سبک نکن بلکه خودشو جمع کنه. 

حتما برو ورزش و مدیتیشن کن. با شوهرت برنامه بذار برو گردش تفریح. 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا