2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من سردخترم اگه جنسیتش تو ۱۸ هفته قطعی شد رفتم براش سیسمونی خریدم؛ البته برای سیسمونی فصل بدنیا اومدن رو درنظر بگیر. بخاطر گرمی و سردی هوا میگم

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

ماه ۷ که خیالم راحت بچه سالم چون دیدم خیلی ها تا قبل ۶ میخرن و بعد خدا نکرده مشکل دار میشدن من چون حاملگی سختی داشتم دست دلم نمیومد تا بعد ماه ۶ که وارد ۷ شدم شروع کردم لیست نوشتم یکجا خرید کردم نتی 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

من بارداری دومم هست  هنوز مشخص نشده نی نی چه تازه آخر هفته دیگه سونو انومالی دارم  یک عا ...

ب منم انتی و پونزده هفته گفتن پسره چن تا ماشین و چن دست لباس گرفتم انومالی گفت دختره موندم حالا ایناراچکار کنم

توهفته چندم تعیین سونو داد؟؟

یادم نیس  هفته چندم بود   ..آخه باش رابطم خوب نیس ازش نمی‌پرسم ...فکر کنم چهارماهش بود ولی ..سر هیچکدوم از بچه هاش سونو انومالی نداد با اینکه سنش بالاس ..

درخواست دوستی ندین