2789
ب منم انتی و پونزده هفته گفتن پسره چن تا ماشین و چن دست لباس گرفتم انومالی گفت دختره موندم حالا اینا ...

حالا باز خوبه سونو ان تی بهت احتمال داده 

برای من اصلا نگاه نکرد گفت تعیین جنسیت برو یک ماه دیگه بیا 

عزیزم اون لباس های پسرونه رو نگه دار اگر زایمان کرد ببر براش 

اون ماشین ها رو هم نگه دار دخترت باهاش بازی میکنه میکنه الان دخترم یک عالمه ماشین داره 😅 یا بچه پسرهایی که میان خونتون بده باهاشون بازی کنن که دست به وسایل اای دخترت نزنن 

حالا باز خوبه سونو ان تی بهت احتمال داده  برای من اصلا نگاه نکرد گفت تعیین جنسیت برو یک ماه دی ...

عزیزم احتمال نده خیلی خیلی بهتر ازاینه ک احتمال بده و اونم تازه غلط!!حالا میخام برم وسیله بخرم هی دودلم مبگم بخرم الان یا یه بار دیگه برم سونو

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الان بیست هفته انومالی را هفده هفته و شش روز انجام دادم بنظرتون مجدد کی سونو بدم ؟؟

به نظرم حدودا یک ماه دیگه برو که صد در صد مطمئن بشی 

ولی میتونی وسایلی هم بخری که دخترونه پسرونه نداشته باشه که اگر نی نی بعدیت پسر بود نیاز نباشه 

مثلا سرویس کالسکه و روروئک ،کیف همراه و کریر 

یا سرویس کمد و اینا رو میتونی بخری فعلا تا سرگرم بشی بعد برای لباس هاش یک ماه دیگه که صد در صد مطمئن شدی بری بخری 

به نظرم حدودا یک ماه دیگه برو که صد در صد مطمئن بشی  ولی میتونی وسایلی هم بخری که دخترونه پسرو ...

کیف همراه برای دو بچه میشه استفاده کرد؟ کهنه و رنگ و رو رفته نمیشه؟

من می‌خوام کالسکه رو برای هر دوتا بچه م بردارم،، ولی کیف فکر کردم غیرقابل استفاده بشه،

آهسته ۱۲گف پسره 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب