2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنین

91 بازدید | 16 پست

دوستان من از سال ۹۰ با یه آقایی حرف میزنم دوسش دارم ولی بد اخلاقه بهم فحش میده به خانوادم بی احترامی میکنه به خاطر همین رفتارش بعد ۷سال تموم کردیم ولی بعد سه سال دوباره برگشت گف اخلاقم عوض شده کار پیدا کرده منم قبول کردم ولی الان میگه تو نیاز منو برطرف کن ولی من دیروز یه مانتو از یه پیجی فرستادم گفتم خوشگله بنظرتبگیرم میگه تو اونو فرستادی ازم پول میخوای من شوهرت نیستم که بهت پول بدم ازدواج نکردیم ولی بخدا من همچین منظوری نداشتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قهر میکنه ۱۰ روز بعد برمیگرده

خب شما قبولش نکن

مگه بازیچه ی اونی

پاتو بذار رو دلت اما نذار حالت بدتر بشه

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

خب شما قبولش نکن مگه بازیچه ی اونی پاتو بذار رو دلت اما نذار حالت بدتر بشه

من از ترس قبول میکنم شماره مامان و بابامو داره زنگ میزنه آبرومو میبره میگه دخترتون با من دوسته و...

من از ترس قبول میکنم شماره مامان و بابامو داره زنگ میزنه آبرومو میبره میگه دخترتون با من دوسته و...

زنگ بزنه مهم نباشه برات دوستی با همچین آدمی اگه مامان بابات بفهمن فوقش ی هفته اذیتت میکنن بگو نمیخوام باهاش دوست باشم مجبورم کرده