2777
2789
عنوان

نامزدم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 60 پست
دو سال و نیم عقد بودیم حتی روزی که اومدن واسه حرف زمان عروسی قهر بودیم با مامانش اومد با خانوادم حر ...

شما غرور داشتی هیچوقت نرفتی التماسش اگ تا چند وقتم خبری ازش نمیشد ب زندگی عادیت میرسیدی   دختر باید غرور داشته باشه. ک من ندارم خاک تو سرم اونم فک کرده چ پخیع

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببینید دوست عزیز این ره که شما می روی به ترکستان است

من برگشتم از سال 98 پست های شمارو دیدم متاسفانه شما از تو دوران نامزدی قبل عقد که در واقع بهترین دوران زندگی از لحاظ حسی و عاطفی هست رابطه تون دوچار تنش بوده کاش بیشتر فکر می کردید قبل ازدواج

تو این سایت چیزی دست شمارو نخواهد گرفت خصوصا که شما هر بار نظر خواستی دوستان نظرهای سازنده ای هم گاهاً دادن ولی عکسش رو انجام دادید

رابطه شما سراسر مشکله بنظرم خیلی جدی به این رابطه فکر کن

شما باید مشاوره برید

قبول کنید رفتارتون خیلی جاها بچگانه بوده و برای هر مردی قایل پذیرش نیست

همسرتون هم گاهاً تشدید کرده این رفتارهارو جفتتون مقصر هستید ولی سهم شما در ظاهر و با تاپیک های قبلی ملموس تره لطفا از اشتباهات گذشته درس بگیر عزیزم بیگدار به آب نزن اختلافات شما با شوهرت ربطی به خانواده ها نداره که متاسفانه بارها پاشون رو به زندگیتون کشوندید

لطفا در مورد رفتارهات تجدید نظر کن اگه میتونی رابطه رو اصلاح کن وگرنه بیشتر از این روح و روانتون رو روی رابطه پرتنشی که ایجاد کردید آسیب نزنید

30

فقط زندگیت کن

من اونوقت دانشجو بودم به درسام می‌رسیدم خیلی میرفتم تو فکر گوشی خاموش میکردم نرم سمت گوشی

اون هم زنگ داداشم یا تلفن خونه میزد

فقط خودتو سرگرم کن زیاد نری تو فکرش

فکر کرده بزرگترها رفته تو فاز قهر تو رو بترسونه دیگه دعوا نکنی

فقط بیخیالش شو خودش میاد التماس

ببینید دوست عزیز این ره که شما می روی به ترکستان است من برگشتم از سال 98 پست های شمارو دیدم متاسفان ...

درست میگید باید رفتارمو درست کنم و پخته رفتار کنم همسرم میگن ک من حالم بده و تا چند ب هم کار نداشته باشیم دوستان گفتم زندگی عادیت بکن  و انقد التماسش نکن خودش بخاد بر میگزده 

درست میگید باید رفتارمو درست کنم و پخته رفتار کنم همسرم میگن ک من حالم بده و تا چند ب هم کار نداشته ...

دوست خوبم شما سنت کمه ببین عزیزم اگه حتی همسرت برگشت و آشتی کردی لطفا رفتار سابقت رو نداشته باش کمی خانومانه تر برخورد کرد بشین باهاش سنگات رو وا کن بگو بسه هر چی جنگ و دعوا بیا تمومش کنیم یا برگردیم به زندگی مشترک و مثل دوتا دوست بسازیم همه چی رو یا تموم کنیم و بیشتر از این زندگیه پرتنش متاهلی رو ادامه ندیم

دوست خوبم شما سنت کمه ببین عزیزم اگه حتی همسرت برگشت و آشتی کردی لطفا رفتار سابقت رو نداشته باش کمی ...

اون گفته  ی چند وقت بهم پیام نده ببینم چی میشه حالم بده مثلا دوماه اینا منم خب ناراحتم از این وضعیت  همش غصع میخورم  ولی باید ولش کن فکر بهش نکنم قبل اینک تاپیک بزنم گفتم ی چند وقت دیع بهش بزنگم بگم بیا تکلیف همو روشن کنیم یا تموم یا ادامع ولی دوستان گفتن ک اشتباهه بی محلش کن منم میخام بی محل کنم  برای خودم غرور ذاشته باشم

مردها طورین هر چی بیشتر دنبالشون بدویی دورتر میشن

اره واقعا کمتر باشی بیشتر دورت میان  ولی احه چند ماه زیاده ب نظرم  دوری بهش گفتم ی ماه بدخودمو خودت فرصت میدم از هم دور باشیم فکرامونو بکنیم بعد تکلیفمون روشن کنیم

اگ دیگ هیچ خبری ازش نشد چی تا دوماه سه ماه 

میشه نترس

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم