2777
2789
عنوان

از انرژی زنانه چه جوری مراقبت می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2445 بازدید | 99 پست
مادر بودن زیباترین لحظات منه .... بارداری و شیردهی همزمان برای من غرق خوشی بودنه ... اما مادر بودن ...

چقدر رویایی حرف میزنی یه چیزی خیلی دور از زندگی های امروزی

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

انرژی زنانه فقط ظاهر نیست رفتاری هم هست  شما با کار کردن مدار خودتونو عوض میکنین ممکنه آدم حسا ...

کار کردن و استقلال مالی بهترین موهبتی هست که یک زن میتونه داشته باشه در اون شکی نیست .‌‌‌..

اما اضطراب های ناشی از مسئولیت اجتماعی و بیرون خونه بودن رو میشه با دارویی بنام دلبر بودن؛ رفع کرد ...

مساله ی من تعادله ...

پس مطلق حرف نزنیم اگه میخوایم متعادل باشیم🌱❤

مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤
مادر بودن زیباترین لحظات منه .... بارداری و شیردهی همزمان برای من غرق خوشی بودنه ... اما مادر بودن ...

بنظرم اعتدال بهترین کاره واقعا بارداری و شیردهی هم زمان جسم زن رو نابود می کنه 

در مورد دلبری هن راستش بیشتر ترجیح می دم تمرکزم روی خودم باشه و بهترین خودم باشم و همسرم بدون تلاشم به سمتم جذب بشه دلبری رو دوست ندارم  ولی لطیف بودن و ابراز عشق و محبت و احترام به همسرم رو دوست دارم

البته شاید معنی دلبری تو ذهن من و شما متفاوته

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
مثل زمان مدیتیشن 

دقییییییقا ...

چند تا چیز هست به زندگی در لحظه حال کمک میکنه

دعا

عبادت

یوگا

رابطه جنسی با همسر 

همه اینها ازت محافظت میکنه تا آوم شادی باشی ...‌

حالا اگه شغل و جایگاه اجتماعی و ثروت داری به اینها بیشتر نیاز داری چون احتمالا ذهن شلوغتری داری 

مثل یک معشوقه فقط به فکر دلبری یجوایی کمال زن بودنه ولی انگار نمیشه...یا حداقل واسه من....به نظرم ر ...

به خودت چرا میگی خوشگل نیستی؟خوشگلی یه چیز نسبیه ممکن کسی به چشم من خوشگل باشه اما تو چشم کس دیگه ای نه

بنظرم اعتدال بهترین کاره واقعا بارداری و شیردهی هم زمان جسم زن رو نابود می کنه  در مورد دلبری ...

آره دلبری و اغواگری در فرهنگ عامه جلب توجه جنسی از طرف جنس مخالفه ‌‌‌‌‌....

اما در ادبیات روانشناسی یونگی به معنی اهمیت دادن به زیبایی و جذابیت اول برای خودته .... یعنی زنی که تنهاس و شریک عاطفی نداره هم میتونه با دلبر بودن از خودش مراقبت کنه و این هرگز به معنای بی عفتی و بی بند و باری نیس ...

بلکه برای خودت در خلوت خودت هم میتونی زیبا و جذاب باشی 

ممنونم‌که توضیح دادی ، خوشحال میشم که تاپیک هاتون در این مورد را دنبال کنم 

حتما صدات میکنم .... واقعا نیاز خودمم هست اینروزها ... چون من ادم نا متعادلی هستم در این زمینه

اگه انرژی زنانه یعنی فقط دلبر و خوشگل بودن ، من اصلا نمیخوام هزار سال داشته باشم همچین چیزیو . از د ...

انرژی زنانه که فقط به معنای دلبری و اینا نیست.یعنی از چهار نیروی ملکه،معشوقه و زن توانگر و اون یکی که یادم نیس بموقع و بجا استفاده کنی.اول اینکه براخودت وقت بزاری مثلا براخودت یه هدیه بخر.تو خونه بجای همش بلوز وشلوارپوشیدن دامن و پیراهن بپوش انرژی زنانت تقویت میشه.توراه رفتنت دقت کن مث مردا راه نری و...‌.‌..

منوهمسرمو نی نیمون
شغلتون چیه؟

من مهندس هستم.

به خاطر نقش مادری م و سن کم بچه هام فعلا دورکار هستم و چندتا شاگرد هم برای ریاضیات دارم❤🌱

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز