2777
2789
عنوان

عروس هلندی

318 بازدید | 29 پست

بچه ها عروس هلندی سرلاکی خریدم.حدود چهل روزشه و تقریبا پراش دراومده.میهش اگ تجربه ایی دارین در اختیارم بزارین و اینکه چجوری و چ موقع میشه فهمید نره یا ماده.و اینکه راسته ک همش باید ازاد باشه و وقت خواب فقط بره داخل قفس؟اخه اینجوری ک سخته توی خونه زندگی همش بچرخه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

1 باید جای پرنده تا وقتی دونه خور بشه گرم باشه

2 سرنگ سرلاک هر وعده شسته بشه تمییز تمیز 

3 پرنده 40 روزه پر هاش کامله

4 جنسیت 4 5 ماهگی مشخص میشه

5 هرکی گفته کلا آزاد باشه غلط کرده با باباش روی هم پرنده سرلاکی فقط باید بخوابه و غذا بخوره دوباره بخوابه یعنی باید همیشه قفس باشه 

6 هرجور پرنده رو عادت بدی همونجوری میشه پس سعی کن ب قفس بیشتر عادت بدی هم خودت راحت تری هم پرنده  سالم تر خواهد موند 

مبارکت باشه. من نداشتم مرغ مینا داشتم با اون پاهای گنده اش کف قفس انقدر رژه می رفت تا درش بیارم :))) 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
مام تقریبا یساله داریم چرا تخم نمیکنن همش تووقفسن البته

باید همو پسند کنن

باید جاشون مناسب باشه

دما و رطوب مناسب باشه

ویتامین های بدن تکمیل باشه

زیادی چاق یا زیادی لاغر نباشه ماده 

باید همو پسند کنن باید جاشون مناسب باشه دما و رطوب مناسب باشه ویتامین های بدن تکمیل باشه زیادی چ ...

جفتن نه چاقم نیستن، ویتامین تا حالا بهشون ندادیم جاشونم تو اتاق خوابمونه

جفتن نه چاقم نیستن، ویتامین تا حالا بهشون ندادیم جاشونم تو اتاق خوابمونه

شاید سنشون کمه یا سنشون خیلی زیاده شاید ب محیط اعتماد ندارن 

دما رطوبت و غذا کافی نیست برای فرزندآوریشون